OUTFIT NO. 312: EN (SOMMER)AFTEN I OKTOBER

SPAR LIDT FLERE PENGE PÅ LÆKRE SAGER

spar-lidt-flere-penge-paa-laekre-sagerADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Hello I søde tøser (og drenge – jeg ved der er et par stykker derude). Her til morgen havde jeg en “træningsdate” med Laura, så jeg var jo “tvunget” til, at møde op i fitness – selvom lysten måske ikke helt var der. Jeg trænede skuldre/ bryst igår, og jeg er ret øm i kroppen. Jeg kom dog afsted, og jeg havde okay kontakt til ben og baller. Så det er altid noget. Vil I egentlig gerne høre mere om min træning/(rutiner)?

Resten af dagen skal stå på læsning i form af sygdomslære, anatomi og sygeplejefag. Man kan diskutere om det er noget man gider eller ej, men det hører ligesom med, når man læser på et studie. Jeg har før skrevet om mine tips og tricks – men I kan læse eller genlæse dem her. Og sandheden er jo, at man nogengange finder på lidt overspringshandlinger – såsom shopping. Derfor har jeg fundet 9 lækre sager fra ASOS som du lige nu kan spare en masse penge på. Don’t miss it!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 312: EN (SOMMER)AFTEN I OKTOBER