DE FORBUDTE BILLEDER

UGE 43: SKOLE IGEN, TRAVL WEEKEND & NY MAC

I DENNE UGE HAR JEG: 

I mandags skulle jeg heldigvis først møde kl. 9, og det synes jeg var helt vildt rart, da jeg stadig var lidt træt pga rejsen dagen forinden. Men jeg vågnede dog med fornyet energi, og følte en ro over mig som jeg længe har “ledt efter”, da jeg på det sidste har været lidt stresset.

Jeg har brugt nogle timer på, at få styr på bamsehospitalets økonomi, for jeg er nemlig blevet økonomiansvarlig for vores afdeling. Det er jo nyt det hele, så det tager jo lidt tid før man er 100% inde i det, men indtil videre går det meget godt.

Jeg har haft en morgendate med Laura. Nemlig en træning kl. 9.30, hvor den stod på ben/ baller. Jeg var ikke helt oplagt til træningen, men da jeg først kom igang, så kom energien også.

Jeg har også læst en hel del. Og meget af vores pensum lige nu er meget sygdomslære og anatomi. Uanset hvor meget jeg elsker det, så kan det også være ret tørt.

Onsdag havde jeg følge- dag, og der havde jeg jer bla. med til spinning, med ned i byen for at finde en gave og med til en møde. I kan se eller gense dagen her.

Jeg har nået 4 træninger i denne uge, og de har alle sammen været gode. Jeg ville godt have trænet hvertfald 5 gange, men det må blive næste uge. Der har nemlig ikke været tid til det i min weekend.

Jeg har haft min nye jakke på ret mange gange. For pokker hvor er den fin. Find den her.

Jeg har været på arbejde ude på specialcenteret, og det var virkelig en god vagt. Jeg var på stue med nogle rigtig gode unger, og vi hyggede bare hele fredag aften med film og slik.

I går havde jeg en travl dag. Kenneth og jeg kørte fra Esbjerg omkring kl. 9, da vi skulle besøge min farmor. Hun bor ret langt nord på, så det tager ca 3 timer. Vi skulle være der til frokost kl. 12. Der spiste vi god mad og hyggede med kage. Til eftermiddag ville jeg gerne i Power, og vi nåede det lige 20 min før de lukkede. Jeg har nemlig købt en ny Mac. Jeg er så glad!

Lørdag aften var vi hjemme for at spise med Kenneth forældre. Det er længe siden jeg har set dem, og jeg har sådan et godt forhold til dem. Så det var dejligt med en hygge-aften ved dem.

I dag har jeg været i Odense for at besøge Maria. Hun havde fødselsdag i starten af måneden, men hun havde først tid til at holde det i denne weekend. Jeg savner hende hele tiden, og de 4 timer var slet ikke nok. Vil gerne have at hun flytter tættere på igen. haha. Og vi fik lækker brunch. mums.

Nu er jeg hjemme ved mine forældre for at spise aftensmad. Og jeg roder med min nye Mac. Jeg skal nok vise jer den. uhh. Imorgen skal jeg møde på arbejde på 6, så det gør jeg mig også mentalt klar til.

Håber I har haft en god uge <3 desktop58

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FORBUDTE BILLEDER