VAR DET NOGET MED -70% HOS ASOS?

VI SES OM EN UGE DANMARK

et-forsinket-postkort2collager67styge-toej-uden-strygejern-1-6et-forsinket-postkort4op-langs-kysten1-2Juhu! I dag tager jeg på ferie, og turen går til Mallorca. Jeg var der for 2 somre siden, og jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage. Jeg ved ikke om I kan huske det (eller om I fulgte mig dengang), men jeg “sendte” jer et postkort, hvor jeg bla viste jer vores udsigt fra lejligheden. Det øverste billede er min udsigt den næste uge, når jeg står og laver min morgenmad i køkkenet. Jeg skal ligge ved stranden, udforske byen og hygge mig i en hel uge.

Jeg har planlagt et par indlæg, og selvfølgelig vil jeg forsøge, at opdatere bloggen mens jeg er dernede også – men så vidt jeg husker, så var nettet ikke alt for godt. Hvis det ikke bliver på bloggen, så kan I hvertfald følge med på min Instagram. Til alle jer som har fået efterårsferie, så vil jeg bare lige ønske jer en dejlig ferie. Jeg håber I nyder den <3 Skal I lave noget specielt?

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAR DET NOGET MED -70% HOS ASOS?