ISOLERET FRA OMVERDENEN I 24 TIMER

6 VANVITTIGE FLOTTE TING TIL BOLIGEN

no1living-med-tal1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER

Jeg går ikke rundt med tanken om at finde en anden lejlighed i øjeblikket, men jeg går rundt med tanken om at ændre lidt i min lejlighed. Jeg er blevet ret inspireret af 2 af mine veninder som hver især er flyttet i nyt hus og i ny lejlighed. Deres indretning er helt fantastisk, og derefter kan man ikke lade være med at blive en smule inspireret. Jeg regner heller ikke med at bo i min lejlighed i mere max 1 1/2 år endnu, og derfor gider jeg heller ikke ændre på det helt store. Men de små ting kunne jo godt blive udskiftet.

Jeg har været inde og kigge på no1living.dk, hvor jeg i den grad har fået lysten til at klikke en helt masse hjem. Jeg har overvejet at skifte mine spisebordslamper ud, så jeg er i øjeblikket lidt på jagt. Jeg kunne godt tænke mig nogle som er simple, og nogle som jeg evt kunne se i et fremtidligt hjem. Jeg er blevet ret vild med denne lampe fra Design by us – jeg er bare bange for, at den bliver for lille til den lejlighed jeg har nu.
Det er ikke kun lamper jeg har kigget på, men også vaser. Jeg har især forelsket mig i vasen som I ser på billede nr 1. En grøn en af slagsen som virkelig kunne passe ind i mit hjem. Jeg overvejer den kraftigt. Skal, skal ikke?

Udarbejdet i samarbejde med No1living.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISOLERET FRA OMVERDENEN I 24 TIMER