FØDSELSDAG, GÆSTER OG FEEEEST

BLACK FRIDAY: MINE FAVORITTER OG VILDE RABATKODER

Jeg er vild med at spare penge. Jeg tror de fleste på SU har det sådan. Jeg tager nok heller ikke meget fejl, hvis jeg siger, at vi alle elsker at kunne spare der hvor vi kan. Især fordi der så bliver flere penge til noget andet. For eksempel en ekstra gave.

I dag er det Black Friday, og i USA er det jo dagen hvor de går helt amok. Det er jo ikke helt normen her i Danmark, men de fleste af os bruger dagen på at fine julegaver på tilbud eller købe lidt ekstra godt til os selv. Jeg skal hvertfald selv ned og finde et par julegaver i dag, og hvis der nu var lidt til mig – så ville jeg ikke klage. I år har jeg et par gaver som jeg vil købe online – mest fordi det er nemmere og tidsbesparende, men også fordi nettet er fyldt med gode tilbud. I dag har jeg delt et par rabatkoder og mine favoritter på de forskellige webshops. Happy shopping!

Et par andre koder:

Goshcopenhagen.dk har mindst 30% på alt – ingen kode

Nicehair.dk har 20% på alt – med koden B20

Yves-rocher.dk giver 50% på én valgfri vare – med koden BLACK17

Thebodyshop.com giver 30% på udvalgte varer – med koden FRIDAYDK

Bubbleroom.dk giver 20% på alle varer – med koden BLACK20

Justspotted.dk giver 25% på alle varer – med koden BLACKFRIDAY25

Moodings.com giver 25% på alle varer – med koden BD25

Ginatricot.com giver 30% på næsten alt – ingen kode


ASOS.COMcollage_fotor-asos-bf_fotor-med-tal1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Asos har 20% ALLE ikke nedsatte varer indtil den 28/11 kl. 9 med koden: WIN20


NELLY.COMcollage_fotor-nelly-bf_fotor-med-tal1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Nelly har 20% ALT hele dagen, derudover er der unikke tilbud hver time.


ELLOS.DKcollage_fotor-ellos-bf_fotor-med-tal1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Ellos har en masse forskellige tilbud, som jeg synes I skal tjekke ud. Der er ingen bestemt kode jeg kan dele med jer.


NA-KD.COMcollage_fotor-na-kd-bf_fotor-med-tal1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

Na-kd har 30% på ALLE ikke nedsatte varer indtil 27/11 med koden: BLACKWEEK


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG, GÆSTER OG FEEEEST