INSTAGRAM VOL. 44

DE FORBUDTE BILLEDER

dsc_0016_fotorDon’t talk to me.

Det er over en måned siden, at jeg sidst har delt nogle outtakes/ forbudte billeder med jer – kald dem hvad du vil. I er jo helt vild med dem, og derfor skal I ikke snydes. Jeg ender altid ud med et par stykker, som jeg helst ikke deler i mine outfit- indlæg, men jeg gemmer dem til de dage hvor der kan være brug for et grin. Og det er der i dag. Jeg er snottet, har ondt i hovedet og jeg har en masse jeg skal have læst til skolen. #GivMigStyrke

I dag har de alle det tilfælles at mit ansigtudtryk er det som “fortæller” historien. Om det er en flue som flyver omkring mit ansigt, mit snobbede look eller håret som flyver pga vinden – så er det ansigtudtrykket som er det sjove i dag. Jeg har glemt at vise jer et billede fra min ferie, så det får I lige med i dag – et lille tilbageblik.

Husk at deltage i min konkurrence om et gavekort på 700 kr til Chanti.dk HER.

linje-prikker-lyseroeddsc_0012_fotorpuuuh – flyv væk din dumme flue!

dsc_0045_fotorCall me baby. Gerne snart 😉

dsc_0011_fotorVind i håret, og grineflip. Perfekt kombi.”

Se de tidligere indlægHERHERHERHERHERHERHERHER og HER.


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Nadine Jensen

  Haha jeg elsker de her indlæg. Kom gerne med flere. De giver altså et godt grin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Der skal nok komme mange flere jeres vej <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 44