OUTFIT NO. 316: BLOMSTER & LYSERØDE SNEAKERS

FØDSELSDAG, GÆSTER OG FEEEEST

23602105_10155697498706745_1824094309_nI dag har jeg fødselsdag. 24 år gammel. shit. Ej jeg er faktisk ret glad – derfor synes jeg billedet er ret passende.

Næste år er det min tur til at få kanel, og lige den del glæder jeg mig måske knap så meget til. haha. Der er dog 1 år til endnu, så jeg har lidt tid til at gøre mig mentalt klar + jeg har fødselsdag i en meget kold måned – så der er brug for den forberedende tid. føj.

Men i dag blev jeg vækket af Kenneth med sang, kys, gaver og lækker morgenmad. Jeg har ikke planlagt det vilde for i dag, da jeg egentlig gerne ville have en stille dag derhjemme med ham. Dog skal vi ud at spise i aften, og jeg har stadig ikke besluttet mig hvor. Så typisk mig. Det ender sikkert med at han siger, “Nu tager du en beslutning, ellers gør jeg”. Jeg må hellere i tænkeboks. Vi har hentet nogle stole til min fødselsdag, handlet det sidste ind og nu ser vi lidt serie – og ser hvad der sker. Imorges fik jeg det ur jeg har ønsket mig af Kenneth – I kan forresten se den på min Insgram. Det er så fantastisk pænt!
Derudover har mine veninder og familie ønsket mig tillykke. Og det varmer helt ind i hjertet. Min far sendte mig et billede af det træ som de tænder hvert år på min fødselsdag (I kan se det på min Instagram). Det har været en tradition siden jeg var fyldte 1 år, og det betyder meget, at de stadig tænder det år efter år – også når jeg ikke bor hjemme mere.

Læs også: “KJOLER TIL FØDSELSDAG ELLER JULEFROKOST

Imorgen får jeg mine forældre samt Katrine og Kenneths forældre på besøg – men jeg skal lige i skole først. Jeg har handlet ind til et stort og lækkert måltid – og jeg har også fundet på en lille dessert som vi skal have, mens vi spiller spil. Jeg glæder mig helt vildt til, at vi alle skal være samlet – da vi plejer at hygge os helt vildt. Jeg er et ret stort familiemenneske og derfor er sådan nogle aftner noget jeg kan se frem til længe.

Lørdag får jeg besøg af mine veninder – vi bliver 8 piger i min “lille” lejlighed. Jeg har ingen idé om hvordan jeg lige skal få løst det mindre plads”problem”, men vi må sidde tæt. Sidste år valgte jeg at holde 2 fødselsdage for mine veninder, men jeg 1. gider ikke have tømmermænd 2 weekender i streg og 2. Jeg ville gerne have os alle samlet. De fleste har efterhånden mødt hinanden et par gange, og faktisk er Laura og Maria veninder – lang tid før jeg blev veninder med nogle af dem. haha. Nu er de begge, 2 af mine bedste veninder. Det er snart ved at være mange måneder siden jeg sidst har været i byen og virkelig festet igennem (fik kun 3 drinks sidste lørdag) – og derfor har jeg virkelig set frem til denne aften. Jeg har også et par veninder som har høje forventninger til aftenen, så jeg håber de kan indfries. 😛 Jeg har hvertfald købt nok alkohol. Husk I altid kan følge mig på Insgram: Camillaov, hvis I gerne vil følge lidt med.

Generelt tror ved jeg, at min 24 års fødselsdag bliver rigtig godt fejret. Hold nu op. Jeg har det godt <3

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

 • Johanne Mølby

  Stort tillykke! Jeg håber du får nogle dejlige dage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak <3 havde nogle dejlige dage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tillykke med dagen. Jeg er helt vild med uret. Hvor er det bare flot 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 316: BLOMSTER & LYSERØDE SNEAKERS