UGE 47: FØDSELSDAG, TØMMERMÆND OG BLOGGEN

INSTAGRAM VOL. 44

Jeg synes den her uge er vildt svær at komme igennem indtil videre. Jeg kan godt mærke, at det er sjælden at jeg går i byen, så her 3 dage efter er jeg stadig total smadret. Jeg synes ellers jeg fik nogle timer mere i nat, men det er som om min krop lige skal have en dag mere til at komme sig over det. Det gør virkelig at man måske tager den lidt mere med ro næste gang. Jeg er ergo ikke i “træning” længere. haha

I dag vil jeg lige dele de sidste billeder som jeg har postet på Instagram for nyligt. Jeg har bla spist vildt god mad, drømt mig tilbage til min ferie på Mallorca og vist min røde strik frem “lidt” for mange gange. I er velkommen til at følge mig, og måske kan vi blive venner derinde.
Husk at deltage i min konkurrence om et gavekort på 700 kr til Chanti.dk HER. Det er jo helt perfekt her op til jul.

Følg med på min Instagram @camillaov


collage_fotor_fotor1. Jeg fik endelig taget billeder af min alt for lækre camo jakke. Jeg synes den er så mega cool, og er vildt glad for, at jeg købte den.  2. Jeg har været til brunch med mine veninder fra studiet. May lagde hus til, og vi fik set hendes nye hjem. Simpelthen så fint.  3. Drømte mig tilbage til Mallorca en dag. Gad godt tilbage, ASAP.  4. Kig ned finten.  5. Jeg har fundet den perfekte røde strik, og den kan også blive din for under 200 kr. Jeg har linket til den her 6. Mine detaljer fra et outfit som jeg også viste jer her. Nederdelen er ret gammel, men jeg er stadig vildt forelsket i den. Og den er sindsygt behagelig.

collage_fotor-2_fotor7. Tidligere i november tog K og jeg en tur til Vejle. Vi skulle have en overnatning på Kellers Park hotel, og det var bare drøn godt. Om aftenen tog vi ud at spise på Steakeriet. Hvis I nogensinde kommer til Vejle og I vil have en bøf, så prøv det sted!  8. Og I så min strik på. Den er seriøst pæn, og trust me – I kommer i fokus hvis I har den på 😛  9. Set bagfra. Ikke så meget fordi I skulle se min røv, men fordi jeg lige ville vise jer mit nye hår. Tak til Det blå hus her i Esbjerg.  10. Et stemningsbillede af wellness. Tror jeg postede dette billede om mandagen. Nok mest fordi jeg drømte mig tilbage.  11. Mine nye sko fra Footway blev luftet. De pynter godt til et klassisk outfit.  12. Det fulde look fra mit vigtige møde. Jeg havde min store Adax taske med, da jeg selvfølgelig skulle have min computer med.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 47: FØDSELSDAG, TØMMERMÆND OG BLOGGEN