OUTFIT NO. 315: DEN PERFEKTE RØDE STRIK

JEG ER KOMMET PÅ KONTRAKT MED BLOGGERS DELIGHT

outfit-3042Billedet er fra dette indlæg.

I mandags var jeg til et vigtigt møde i Århus, og det var et helt særligt møde. Jeg har efterhånden blogget i noget tid, og i tirsdags kunne jeg skrive kontrakt med Bloggers Delight. Oh yes. Jeg kunne heller ikke lade være med at hoppe op og ned. Jeg skal fremover blogge på deres undernetværk LOOKLAB – og det bliver så spændende! LOOKLAB er et meget ungt netværk, hvor kun kvinder blogger. Vi skriver om alt fra mode, mad, livsstil, træning og det personlige. Derudover er vi bloggere som er på lidt forskellige niveau, og det gør det endnu mere spændende. Faktisk tror jeg, at vi kan kompensere hinanden rigtig godt.

Jeg er ufattelig stolt og meget beæret. Faktisk er jeg helt vildt glad, og jeg føler på mange måder at jeg er nået en milepæl. Jeg er meget spændt på at være en del af sådan et stort netværk, hvor jeg er en del af så mange talentfulde mennesker med lignende kontrakt. Det er noget jeg har arbejdet efter at nå i noget tid, og selvom jeg har haft samarbejde med forskellige firmaer, så kan dette ikke sammelignes. Bloggen kommer ikke til at få den store make-over, og I vil kunne finde mig præcis hvor I plejer. Jeg håber meget på, at I fortsat vil følge med – og til jer der er nye, velkommen til <3

Psst. Som I nok kan se, så ser bloggen pt lidt underlig ud (hvis I er på computeren, hvertfald). Men eftersom bloggen skulle over på et andet netværk, så er den nu under “konstruktion”. Det er bla derfor jeg har sådan et stort hvidt område foroven – som ser lidt fjollet ud. Indenfor et par dage vil den se normal ud igen. Jeg ville have ventet med at udgive dette indlæg, men det kan jeg ikke vente med. Jeg er meget spændt på at se hvad det kan blive til, og jeg håber at I vil være med. Jeg undskylder igen for “rodet”.

Husk at I kan følge mig på Facebook & Instagram for at få de nyeste opdateringer.

facebookinstagramsnap følg chat

10 kommentarer

 • Ej hvor er det fedt for dig! Stort tillykke!! Håber du bliver glad for det. Jeg kunne også godt selv tænke mig at skrive kontrakt med dem på et tidspunkt, så må jeg spørge hvor meget din trafik er? Hvis det er i orden 😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak søde Simone <3
   Jeg er også helt vildt glad for det, og noget som jeg tror vi alle (drømmer om)/ arbejder for.

   Jeg har fået kontrakt med Bloggers Delight af mange grunde. Det er bla trafik, mine indlæg og mine emner.
   Derfor skal du ikke kun kigge efter trafik, men lave en masse gode indlæg – som du allerede gør <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åårh okay tak for svaret søde! Er så glad på dine vegne, og håber også at jeg på et tidspunkt får en kontrakt. Det er jo godt at have sig nogle mål 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det er altid en god idé – især hvis man elsker det <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hvor er det sejt! Stort tillykke. Glæder mig til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Iben. Det er jeg så glad for at du gør <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla du er super sej, bare det var mig der havde disse evner. 🍀🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh tusinde tak søde dig! Det går lige i hjertet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 315: DEN PERFEKTE RØDE STRIK