E-BAY TIP #55

JEG ER RET GLAD FOR SNEAKERS

dsc_0030_fotorI sidste uge modtog jeg nedenstående sko fra Footway.dk, og med min kærlighed til sko så kan I nok regne ud hvor glad jeg blev. Til hverdag gør jeg meget ud af at mine sko skal være så behagelige som muligt – men det skal også se godt ud. Selvom jeg har et par støvler som jeg går rigtig meget med, så går jeg det meste af tiden i sneakers. For en del år siden kunne jeg ikke drømme om at gå i sneakers til hverdag, da jeg havde en eller skør idé om, at det var vildt kikset. Den idé er jeg heldigvis sluppet af med igen, og jeg har ret mange derhjemme. Flere end jeg næsten kan nå at få brugt. haha.

Footway.dk er en sko- webshop, hvor man nemt kan søge efter det man har brug for. Jeg har fornyeligt erhvervet mig et par nye støvler, og jeg havde allerede et par sneakers i tankerne – som jeg godt gad at have fingrene i. Jeg søgte hurtigt efter str 38 og mærket Adidas. Det gjorde udvalget så nemt at finde, og det gjorde selvfølgelig oplevelsen meget bedre. Jeg viser jer i dette indlæg kun sko fra Fila og Adidas. Men Footway har mange andre mærker – såsom Amust, Billi Bi og Calvin Klein.
Der er forresten fri fragt og der er hele 180 dage returret. Det er virkelig god kundeservice, og det er noget som jeg selv vægter højt når jeg handler online.


23634447_10155697789121745_487788097_o_fotorFila sneakers til 397 kr, og de kan findes her.

De første sko jeg valgte var disse trainers fra Fila. Jeg kan huske dem fra da jeg var yngre, og jeg synes virkelig at de er fede. De er virkelig retro og går super godt til et par blå jeans. Men jeg kunne også godt finde på at have dem på til en nederdel og en simpel top. De er lidt højere bagtil, som gør, at man kan gå i dem længe. Virkelig et must for mig.

23660158_10155697766811745_1380286581_o_fotorAdidas sneakers til 697 kr, og de kan findes her.

Da jeg arbejdede nede i butikken fik vi på et tidspunkt disse sneakers hjem. Jeg gik i en del dage og overvejede, om det var nogen som jeg skulle købe. Jeg var faktisk ikke hurtig nok, da de blev udsolgt indenfor få dage. Hvilket er ret forståeligt. Jeg har fortrudt lige siden, at jeg ikke bare købte dem. Men da jeg havde chancen nu – så klikkede jeg dem hurtigt ned i kurven. Jeg synes de er så fine, og gør de fleste outfits lidt mere feminint. På en meget afslappet måde.

Udarbejdet i samarbejde med Footway.dk

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

  • Elise

    årh jeg elsker de der lyserøde sneakers. Tror jeg skal ønske mig dem til jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP #55