UGE 46: VIGTIGT MØDE, VENINDEHYGGE OG FØDSELSDAG

KJOLER TIL FØDSELSDAG ELLER JULEFROKOST

kjoler-til-foedselsdag-fest-julefrokoster-med-tal1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

argh. Jeg er seriøst ved at få krise over den fødselsdag jeg skal holde på lørdag. Maden er jeg nogenlundende ved at have styr på, men jeg har ingen idé om hvad jeg skal have på. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig, at have en kjole på – mest fordi jeg er så sjælden i byen. Jeg har bare lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg skal vælge. Jeg har bestilt en sort sag hjem, som jeg glæder mig ret meget til at prøve. Den er stram, meget simpel og ret vovet. Jeg kan helt vildt godt lide sådan nogle kjoler, da jeg synes de kompencere mine former godt. Jeg må se hvad jeg siger til den, når den kommer hjem, ellers må jeg tage min “back-up” på.

Jeg har også overvejet et par stykker af dem som I ser ovenfor. Jeg er selv ret vild med den grå kjole (nr 9) og den grønne kjole (nr 5), men jeg hælder måske mere til at bruge den til en julefrokost – eller måske til den 25 december, hvor jeg også skal i byen. Jeg må lige overveje det.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 46: VIGTIGT MØDE, VENINDEHYGGE OG FØDSELSDAG