UGE 45: POSTKORT FRA COMWELL KELLERS PARK

OUTFIT NO. 315: DEN PERFEKTE RØDE STRIK

dsc_0044_fotordsc_0040_fotordsc_0038_fotorcollage_fotordsc_0026_fotorGodmorgen venner! Jeg er netop på vej til Kolding for at mødes med min søster. Vi tager en hyggedag i Århus, og jeg har glædet mig i en hel uge. Efter hun også er flyttet hjemmefra, så er det ikke så tit vi ses. Hun har travlt med nyt studie, ny by og nye venner – alt sammen noget som jeg godt kan nikke genkendende til. Men i dag passede det med, at hun kunne komme med mig til Århus, og det er jeg så glad for, at hun ville.

I weekenden var Kenneth og jeg jo på spa-ophold i Vejle, og inden vi kørte hjem, fik jeg lige overtalt ham til, at han skulle tage nogle billeder af mig. Jeg havde min nye strik på, som jeg fik hjem fra Zalando i sidste uge. Den er fra Only, og jeg slap afsted med omkring 230 kr. Jeg kan se, at den nu er på tilbud til 194 kr – og den er alle pengene værd. Jeg har virkelig ledt efter en rød strik, og lige da jeg var ved at give op, så dukkede denne flotte sag frem. Den har en brændt orange undertone, men jeg synes slet ikke, at det gør noget. Derudover går den skide godt til mit “nye” hår. Kan I se at det er blevet farvet og klippet? Jeg er selv ret vild med resultatet.

ONLY strik(her)  PIECES jeans(lign. her)  VAGABOND støvler(her)
PULL & BEAR bælte  MARC JACOBS taske(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 45: POSTKORT FRA COMWELL KELLERS PARK