KJOLER TIL FØDSELSDAG ELLER JULEFROKOST

OUTFIT NO. 316: BLOMSTER & LYSERØDE SNEAKERS

dsc_0012_fotordsc_0019_fotor collage_fotordsc_0015_fotor dsc_0004_fotorI morgen har jeg fødselsdag, og I kan lige tro at jeg glæder mig. Jeg fylder 24 år – hvilket ikke er noget specielt, men jeg er lidt som et barn (indvendigt). Jeg elsker fødselsdage – ikke kun min egen. Der er tid til hygge, kage og forkælelse – og det er virkelig noget jeg elsker. I dag skal jeg have købt ind til min fødselsdag, læst til mandag (da jeg holder fødselsdag hele weekenden) og der er bare en masse praktisk som der bare skal være styr på. Jeg har studiedag på min fødselsdag, for andet år i træk. Sidste år havde jeg en dag med min mor, men i år skal jeg hygge med Kenneth. Vi skal spise lækker morgenmad, træne og ud om aftenen. Jeg gider ærligt ikke lave det helt store, men i stedet have en hyggedag for os begge. Og jeg GLÆDER MIG!

Læs også: “JEG ER RET GLAD FOR SNEAKERS

Fredag og lørdag skal jeg holde fødselsdag (og fest) – jeg har forresten fundet kjolen! YES! Har faktisk vist jer et sneak peek på min Instagram: Camillaov.
I dag vil jeg lige vise jer det outfit som jeg havde på, da jeg var til mødet som jeg snakker om her. Toppen har I set før, og I kan stadig finde den online til 200 kr. Den passer virkelig til en hver lejlighed, og som I kan se går den så godt til et hverdags outfit. Og sidste gang jeg havde jakken på (her), der kunne jeg ikke finde den online. Den er endelig kommet på nettet, og I vil ikke fortryde det. Min er en str M – og det er et rigtig godt alternativ til en god klassisk jakke som stadig har nogle anderledes detaljer.

GINA TRICOT top(her)  ADIDAS sneakers(her)
ADAX taske(her)  DIESEL jeans(her)  H&M blazer(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER TIL FØDSELSDAG ELLER JULEFROKOST