SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER

PÆNE OG VARME STRIK TIL VINTER

asos-strik-med-tal1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER

I Danmark bliver vi desværre nødt til at klæde os ret godt på – i mange måneder. Men det gode ved denne årstid er, at vi kan gemme os i en masse lækre strik. Sidste år fik jeg faktisk skiftet ret godt ud i den del af min garderobe, men selvfølgelig skal jeg også have et par nye denne vinter. Jeg har lige bestilt en hjem fra Zalando – en hel rød sag. Jeg håber, at jeg endelig har fundet den rigtige. Ja. Jeg har været på jagt.
Hvis den ikke passer, så er jeg ret vild med den helt røde strik (nr 2) og den grønne cardigan (nr. 5). Love them!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER