UGE 44: TRÆT, BRUNCH OG BAMSESYGEPLEJERSKE

SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER

hvordan-jeg-redigere-billeder_fotorEn sød læser spurgte mig forleden om min redigering af billeder på Instagram, og det svarede jeg kun kort på. Jeg tænkte hellere, at jeg ville lave et lille indlæg til jer, hvor jeg fortæller jer lidt om de (faktisk få) programmer jeg bruger. Hun spurgte godt nok kun om mine Instagram billeder, men jeg nævner også lige det andet redigeringsprogram jeg bruger – kunne være der sad et par stykker derude som kunne være interreseret i dette.

Jeg er virkelig ikke en ørn til det, og derfor bruger jeg ikke ret mange. Jeg forsøger derfor få taget billederne i godt dagslys, selvom det til tider kan være svært at være heldig med (når man bor i Danmark hvor der i mange måneder er gråt og trist). Kig bare på ovenstående billede. Jeg kan faktisk godt lide at billederne er ikke er alt for redigeret, men nogengange kan lidt lys og farvetoner gør underværker.
Jeg vil forsøge at forklare det meget kort, da mine sidste indlæg har været ret lange. Men det kræver en lille forklaring, og jeg vil meget gerne fortælle jer hvorfor jeg lige netop bruger disse programmer.

Jeg håber I kan bruge dette indlæg <3

adax-penelope-bagFoter Photo Editor
Jeg var virkelig glad for det gamle “Picasa”, men da jeg købte ny computer og jeg skulle til at geninstallere det, så var programmet forældet. I stedet måtte jeg på jagt efter et nyt program, og jeg ville rigtig gerne have det hentet ned til min computer – så jeg også kan redigere, når jeg er online. Jeg fandt så “Foter Photo Editor”, som er et gratis program som du kan hente ned. Jeg ved ikke om I kender til “Picasa”, men det her program er meget bedre. Det er organiseret, nemt og redigere vildt flot. Perfekt til sådan en som mig. I programmet kan du både redigere billeder, lave mange forskellige collager og lave “touch up” (til det helt perfekte selfie). Den sidste gadget har jeg stadig ikke prøvet, men tror den minder meget som “Facetune”.

Instagram appen
Nu spurgte denne søde læser mig om hvilke apps/ programmer jeg bruger for at redigere mine billeder, og jeg må hurtigt indrømme at jeg faktisk også er stor tilhænger at Instagrams redigerings-feed (hvis man kan kalde det det). Jeg bruger mest appen til at give billedet det sidste finish. Jeg bruger meget sjælden (faktisk næsten aldrig) de forskellige filtrer, men jeg redigere på lysstyrke eller kontrast. Det er den rigtig god til. I ny og næ redigere jeg også på skarpheden.

Facetune
Er en app jeg fandt på appstore for en del måneder siden. Jeg havde læst om den igennem en blog, og jeg mente selvfølgelig at den måtte jeg bare prøve. Den er faktisk rigtig god til at give det sidste “touch” på dine selfies. Jeg bruger den dog mest hvis jeg ligger et selfie op på Instagram, så derfor ser i sjælden et billede som er redigeret på Facetune på bloggen. Men den er genial til at tilrette dine billeder, og derfor vil jeg heller ikke undvære den. Dette billede har faktisk fået en tur, da min hud ikke var så pæn pga lyset. Synes jeg slap ret godt fra det.
Find den her.


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 44: TRÆT, BRUNCH OG BAMSESYGEPLEJERSKE