OUTFIT NO. 314: PERFEKT TIL SIGHTSEEING

TOP 5 INDLÆG FRA OKTOBER

outfit-3113Billedet er fra mit tredje mest læste indlæg i Oktober.

Jeg har ikke lavet sådan et indlæg siden juni, hvor jeg faktisk præsterede at huske at gøre det i nogle måneder. Jeg synes personligt selv, at det er lidt sjovt at få et overblik over den måned vi lige kommet igennem, for det “hjælper” også mig med at finde ud af hvilke indlæg I bedst kan lide. Jeg er selvfølgelig altid åben for idéer, men nogle gange er det gamle kendinge bare et hit.  Jeg er faktisk ikke overrasket over “vinderen” – nemlig indlægget om vi vatteret camo jakke. En jakke som jeg snakkede en del om i min følge- dag og en som I efterfølgende har set mange gange både på Instagram og bloggen. Efter jeg udgav indlægget har jeg selv 2 veninder og en bekendt som jeg ved, har købt den. Den er også fed! Derudover var I ret vilde med mit “postkort” fra Mallorca – om det har varmen I kunne mærke igennem den, eller mine oplevelser I godt kunne lide – ved jeg ikke. Men jeg vil helt sikkert forsætte med at lave postkort til jer!

TOP 5 INDLÆG FRA OKTOBER: 

  1. VATTERET CAMO JAKKE
  2. UGE 42: POSTKORT FRA MALLORCA – DEL 1
  3. OUTFIT NO. 311: BUSINESS LOOK
  4. JEG SVARER PÅ JERES SPØRGSMÅL
  5. 10 TING JEG IKKE FORSTÅR

Lige nu sidder jeg på skolen og laver et par indlæg – da jeg senere skal på arbejde på specialcenteret. I har nok lagt mærke til, at jeg udgiver en del for tiden – faktisk hver dag. Men min motivation er også i top, og jeg har tiden til at lave dem til jer i øjeblikken. Det handler selvfølgelig også en del om prioritering og lyst, men lige for tiden er der både vildt meget lyst, tid og mulighed. Der vil være nogle uger hvor jeg vil udgive knap så mange indlæg, og der må I bære over med mig. Vi skal snart have projekt i skolen, så der skal jeg nok få noget at se til – og derfor vil der nogle uger komme knap så mange indlæg. Jeg håber I kan lide at følge med, og sig gerne til, hvis der er nogle ønsker <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 314: PERFEKT TIL SIGHTSEEING