STOPPET PÅ MINIPILLER OG MANGLENDE ENERGI

UGE 44: TRÆT, BRUNCH OG BAMSESYGEPLEJERSKE

I DENNE UGE HAR JEG: 

Startet ugen med at arbejde fra 6-10. Jeg kan godt sige jer, at det var lidt hårdt at komme op, men jeg elsker de morgenvagter. De er så hyggelige, og man glemmer hurtigt, at man har været så tidligt op. Vores timer var så aflyst den dag, så jeg smuttede direkte hjem.

Prøvet H.I.T for første gang, og det var sammen med Kenneth. Jeg er blevet ret vild med hold, da jeg simpelthen godt kan køre lidt træt i bare at træne selv. Derudover synes jeg det er en fed udfordring, da det ikke er noget jeg er vant til. Det var simpelthen vanvittigt hårdt, og jeg kommer helt sikkert igen. Det var en time som er opbygget af cardio og styrke – og aktiviteten er på max hele timen igennem.

Været til bloddoner, hvor jeg prøvet at blive tappet i venstre arm. Det gør jeg (helst) ikke igen. Jeg er altid blevet stukket i højre, og tænkte at jeg godt kunne prøve noget nyt. Min blodåre er meget skæv i venstre arm, så risikoen for at ramme nerver er større. Tror hun ramte et par stykker.

Været usandsynlig træt. Min energi har været i underskud, og det har jeg virkelig kunne mærke i denne uge. Jeg havde også brug for at komme ud med det i dette indlæg. Jeg regner med, at næste uge bliver bedre. Jeg har det hvertfald meget bedre, og havde bare brug for lige at tømme mit fyldte hovede.

Arbejdet i gruppe med 2 fra min klasse i noget af en eftermiddag. Vi har nogengange nogle projekter inden for “problembaseret læring” hvor vi får en case som vi skal koble teori på. Da vi første gang blev introduceret for det, var der mange af os som synes det var noget underligt noget. Nu er jeg faktisk blevet glad for det, for man får på en måde koblet teori til praksis.

Været ude at lege bamsesygeplejerske for Bamsehospitalet. Jeg har efterhånden nævnt det så mange gange nu, og derfor lavede jeg den anden dag dette indlæg. Det giver jer måske en bedre (og bredere) forståelse for hvad det er jeg/ vi laver.

Færdiggjort en pakkekalender. Jeg er virkelig tidlig ude, men jeg gider bare ikke stå med det i sidste øjeblik. haha

Spist mig tyk i brunch hjemme ved May, sammen med Laura, Nadine og Mia. Det var tiltrængt med en hygge-dag sammen med pigerne, da vi til tider kan have rigtig travlt alle sammen. Selvom vi ses på skolen. Det var hvertfald en god måde at bruge en studiedag på.

Været på arbejde lørdag og søndag. Jeg har arbejdsweekend i alle lige weekender, og jeg ELSKER det. Jeg får engang imellem spørgsmålet, om det ikke kan være for meget for mig, men jeg ser det også som en “hobby”, så jeg gør også tid til det. Nogen uger kan selvfølgelig godt være presset. Jeg ville lyve ellers 😉

Lørdag aften var jeg inde for at se Seebach musicalen – en gave som min mor fik julegave af min far. Min søster og jeg var så heldige, at komme med – nok mest fordi min far ikke gad, at se den selv. haha. Jeg havde godt hørt, at den havde fået gode anmeldelser, og jeg havde derfor nogle forventninger. Det passede så også. Den er virkelig god! uge-4-billede

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Jeg er ikke færdig med nogle af de to pakkekalendere, som jeg går op arbejder op – men smutter til Hamborg om 1,5 uge, hvor jeg forhåbenlig får købt det sidte 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Der er længe til endnu. Du skal nok nå det 😉
   Hamborg er da helt vildt hyggeligt. Håber du får en god tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOPPET PÅ MINIPILLER OG MANGLENDE ENERGI