BLACK FRIDAY: MINE FAVORITTER OG VILDE RABATKODER

VIND ET GAVEKORT PÅ 700 KR TIL CHANTI.DK

dsc_0052_fotorFor omkring en uge siden var jeg så heldig at modtage det fineste armbånd fra Nordahl Andersen af Chanti.dk. Jeg var inde for at kigge hele hjemmesiden igennem, og jeg må indrømme, at jeg havde en smule svært ved at vælge – faktisk endte jeg nok med at bruge 1 time samlet. Jeg ejer et hav af øreringe og halskæder, men ikke specielt mange armbånd. Faktisk har jeg kun 2 som jeg går med, og de er begge meget simple, og jeg ved, at jeg kun får dem kun brugt hvis de ikke er alt for specielle. Jeg er hvertfald blevet ret vild med det her armbånd. Faktisk er jeg blevet så glad for det, at jeg har haft det på siden jeg modtog det. I kan finde alle armbåndene her, og dette Nordahl Andersen armbånd til 300 kr her. I kan også købe fine armbånd til grossist priser lige her.

Det armbånd jeg har valgt er lidt rosa i det, og passer ret godt til en ring jeg fik af min søster sidste år. Generelt er min smag inden for smykker meget simpelt, men det gør også at jeg kan bruge det til alt. Jeg synes den rosa farve i smykket giver et fint touch til mine outfits. collage_fotorChanit.dk er Danmarks største smykkeside, og det giver udvalget også et klart udtryk af. Jeg er imponeret over hvor meget man kan finde derinde, og jeg synes det er ærgerligt at ingen af dem som jeg skal købe julegaver til ikke ønsker sig smykker. Men I har får chancen for at forkæle jer selv eller en I holder af. Så heldige er I nemlig <3

Så venner. Jeg er en god nyhed til jer! Fordi jeg har rykket min blog over på LOOKLAB og fordi jeg lige har haft fødselsdag – så har jeg fået lov til at udlodde et gavekort til Chanti.dk på 700 kr. yes. 700 bobs!

Det eneste du skal gøre er, at linke til det smykke du godt kunne tænke dig at bruge gavekortet på. Så hop ind på Chanti.dk, og find det smykke som DU godt kunne tænke dig – og kommentere nedenfor.

Vinderen finder jeg d. 3 december 2017, og han/ hun får direkte besked.


Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Chanti.dk

facebookinstagramsnap følg chat

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY: MINE FAVORITTER OG VILDE RABATKODER