OUTFIT NO. 317: SOMMER PÅ EN KOLD DAG

2 AF MINE FØDSELSDAGSGAVER

Jeg lovede jer faktisk i et tidligere indlæg, at vise mine gaver fra min fødselsdag, og jeg havde nok glemt det lidt igen – lige indtil en læser skrev til mig, om jeg ikke ville vise mit ur igen. Og jo! Det vil jeg da rigtig gerne. Jeg har fået nogle rigtig gode gaver, og jeg må nok sige, at jeg i den grad er blevet forkælet. Meget mere end jeg havde regnet med.

I dag vil jeg vise de 2 smykker som jeg både ønskede mig og var så heldig at få i gave. Jeg har gået en hel del med dem siden jeg fik dem, så man kan i den grad sige at det var 2 vildt gode gaver. Faktisk fik jeg kun gode gaver til min fødselsdag, da jeg bla også fik et par nye træningssko, høretelefoner fra Miiego og et par sko fra ASOS som I kan se lidt af på første billede. Skoene skal I nok få set på til et outfit, og mit nye træningsgrej har jeg faktisk vist flere gange på min Insta-story. Jeg fik de gaver af mine forældre og søster – simpelthen så heldig <3

Læs ogsåFØDSELSDAG, GÆSTER OG FEEEEST

skaermbillede-2017-12-08-kl-13-45-51Dyrberg Kern “Cinema” ur – HER

Jeg har længe – sådan virkelig længe gået med en lille drøm om lign. ur. Jeg har prøvet mange forskellige, men da mit håndled er ret lille, så har jeg altid haft den overbevisning om, at sådan et ur bare ikke er noget for mig. Derfor har jeg lagt den tanke og det ønske lidt til siden, men da jeg så det her fra Dyrberg Kern så kunne jeg ikke lade være med at ønske mig det. Jeg havde aldrig prøvet det, men håbede virkelig at den ville passe mig. Og ærligt – så troede jeg ikke, at jeg ville få det.

Jeg fik uret af Kenneth, og det var helt perfekt. Dog lidt for stort – men da jeg fik 2 led af, så sad det præcis som det skulle. Uret er tidsløst, klassisk og helt fantastisk pænt. Jeg har altid synes de store ure er flotte, og sådan et synes Kenneth jeg fortjente. Jeg blev virkelig overrasket over den flotte gave, men jeg er virkelig ekstremt glad for det. Jeg har haft det på de fleste dage lige siden.


dsc_0005_fotorMoss Copenhagen “Sally Creol” øreringe – HER

Da jeg var i Odense for at besøge Maria for nogle måneder siden var vi selvfølgelig også ude at shoppe lidt. Vi gik igennem den ene butik efter den anden, og da vi kom til Moss Copenhagen fandt jeg denne kjole – som jeg bare skulle eje. Maria købte også de øreringe som I kan se ovenfor, men jeg var ikke helt overbevist. Ca en uge senere fortrød jeg det helt vildt, og jeg besluttede mig for at købe dem når jeg kom til en butik igen. Nu var jeg dog så tæt på min fødselsdag, så jeg tog chancen og ønskede mig dem.
Faktisk fik jeg 2 par af de samme øreringe, da jeg både fik dem af pigerne fra Esbjerg og Kolding. Sammen med øreringene fik jeg faktisk også en parfume, og den synes begge “grupperne” også at jeg skulle have – derfor havde jeg dobbelt af begge ting. Øreringene er simpelthen så fine, og de passer helt fantastisk til et ret simpelt outfit. Synes I ikke?

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 317: SOMMER PÅ EN KOLD DAG