TANDLÆGEBESØG, AFLYST JULEFROKOST OG PENICILLINKUR

4 BUDGETVENLIGE TRENDS DU IKKE MÅ MISSE

dsc_0044_fotorJeg er vild med at følge trends, og jeg kigger altid efter nye. Jeg vil dog sige, at der er mange forskellige trends som jeg ikke er med på, men det er der nok med alting. Der er dog 4 trends som jeg virkelig elsker, og dem vil jeg dele med jer i dag. Lace og farvede strik er et kæmpe hit i år, og jeg har flere af begge ting. Den fine strik som I ser ovenfor er virkelig blevet et hit, og I kan stadig finde den online til 219 kr. Den er virkelig pengene værd – men hvis den ikke lige er dig, så har jeg fundet en del flere til jer, som I kan se nedenfor.

LÆS OGSÅOUTFIT NO. 315: DEN PERFEKTE RØDE STRIK

Og tusinde tak for de søde ord i dette indlæg. Jeg har fået det meget bedre, og det penicillin jeg har fået er virkelig begyndt at virke. Jeg er stadig ret træt, men sådan noget kan også virkelig slå en ud. Men humøret er blevet bedre, og det er selvfølgelig et kæmpe plus!


THE LACE LOOKcollage_fotor_fotor1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER

————————————————————–

STATEMENT T-SHIRTcollage_fotor_fotor7. HER – 8. HER – 9. HER – 10. HER – 11. HER – 12. HER

————————————————————–

FARVEDE STRIKcollage_fotor_fotor13. HER – 14. HER – 15. HER – 16. HER – 17. HER – 18. HER

————————————————————–

STRAP DRESScollage_fotor_fotor19. HER – 20. HER – 21. HER – 22. HER – 23. HER – 24. HER

————————————————————–

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANDLÆGEBESØG, AFLYST JULEFROKOST OG PENICILLINKUR