CRAVE OR SAVE

LÆR MIG AT KENDE GENNEM 50 SPØRGSMÅL – DEL 1

1. Hvor gammel er du om 5 år? Så vil jeg være 29 år.

2. Hvem har du været sammen med i mindst to timer i dag? De dejlige unger fra mit arbejde. Jeg er nemlig på arbejde fra 8-16 i dag.

3. Hvor høj er du? 170 cm.

4. Hvilken film så du sidst? Årh. Det må være “A Bad Moms Christmas”. Jeg så den i biografen sidste weekend sammen med en ung fra mit arbejde. Det var simpelthen så hyggeligt, og filmen er vildt god! Kan klart anbefale den.

5. Hvem ringede du til sidst? Til min kæreste Kenneth, men det var i går.

6. Hvem ringede sidst til dig? Også min kæreste. Han ringede til mig i går, da han kørte hjem efter at have dømt en basket kamp.25440811_10155778384486745_651051703_o7. Hvordan lyder den seneste SMS du har modtaget? “+xx xxxx xxxx har ringet til dig uden at efterlade en besked. Vh. 3”. Så spændende er min SMS indbakke nemlig. 

8. Foretrækker du at ringe eller sende sms? Sms helt klart! Men det er som om, at jeg meget sjældent får sms’er? Kun fra min skole eller hvis jeg har bestilt noget hjem. hah! Jeg bruger Facebook til at snakke med stort set alle.

9. Hvad er dit favoritsted? Jeg har ikke kun 1 sted – men 3. Mit eget hjem, mine forældres hjem og mit fitness center. Det er 3 vidt forskellige steder, men det er 3 steder jeg elsker at opholde mig i.

10. Hvilket sted foretrækker du mindst? Efter den her uge har jeg lyst til at sige tandlægen. Jeg er ikke bange for tandlæger, og selvom jeg har været meget igennem med mine tænder førhen, så bryder jeg mig stadig ikke om stedet.

11. Hvornår så du sidst din mor? Det gjorde jeg tirsdag aften. Mine forældre var hjemme ved mig for at spise aftensmad, og jeg synes det er så dejligt at bo så tæt på dem, at de nemt kan komme forbi en på en hverdag.

12. Hvilken øjenfarve har du? Grå-grønne.

13. Hvilken julesang er din favorit? Tror jeg minder om så mange andre. Jeg elsker sangen “All I Want For Christmas” med Mariah Carey. Den kører på repeat hver december!

14. Er dine forældre gift eller skilt? De er gift, og det har de været i snart 25 år.

15. Hvornår vågnede du idag? kl. 6.45 – dog ikke af egen fri vilje, men pga mit vækkeur som ringede. Jeg er bare glad for, at jeg kunne tage en bil på job i dag, ellers skulle jeg op 35 min før. jesus.

16. Hvor ser du dig selv om 10 år? Om 10 år er jeg 34 år, og arbejder forhåbenligt som sygeplejerske i mit drømmejob. Jeg ser også mig selv have et par børn, og bo i et dejligt hus. Derudover håber jeg, at jeg har læst min første diplomuddannelse eller hverfald er igang med den. Om jeg blogger ved jeg ikke, men jeg håber det næsten.

17. Hvad skræmte dig om natten som barn? Hekse og mørket. I mine mareridt var der altid hekse som kogte min familie i en gryde. Et mareridt som jeg virkelig har det stramt med – selv den dag i dag.

18. Hvilket youtubeklip har du sidst set? Årh jeg ser ikke ret meget Youtube, men tror det er denne med Johannes adventskalender. Så lige hun havde lavet en, da jeg var forbi hendes blog i går.

19. Hvad er din bedste egenskab? At jeg har selvironi og at jeg er meget hjælpsom. Jeg ser det som 2 stærke kvaliteter.

20. Hvad er din værste egenskab? Hvis jeg er overtræt eller sulten, kan jeg godt blive lidt af en kælling. Spørg bare alle.

21. Sover du med eller uden tøj om natten? Jeg sover kun i trusser. Dog kan jeg godt finde på at sove i en t-shirt om vinteren, hvis der er for koldt.

22. Hvor mange puder har du i sengen? 2. Men sover kun med den ene. Pyntepuder har aldrig sagt mig så meget, selvom jeg synes det er vildt pænt. Lidt ironisk.

23. Hvad er det mærkeligste du har spist? Det må nok være Melorme. Noget som virkelig var grænseoverskridende, men hvis du steger dem på en pande så smager de lidt af popcorn. I shit you not.

24. Har du en stationær eller bærbar computer? En Bærbar.

25. Foretrækker du sko, sokker eller at ingen af delene? hmmm. Jeg fortrækker helt klart sokker hvis det er dag, men bare tær hvis jeg skal sove.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Sara

  Det var da egentlig en sjov måde at gøre det på. Glæder mig til del 2.
  God weekend! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja – synes det kunne være lidt sjovt.
   God weekend til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE OR SAVE