ENDNU EN FØDSELSDAGGAVE: ASOS LOAFERS

9 OPSLAG JEG HAR GEMT FRA INSTAGRAM

collage_fotorddsmknae_fotorDet er lidt blevet en trend at dele ud af sine gemte Instagrams, og jeg skal selvfølgelig ikke være anderledes. Jeg bruger Instagram en del til inspiration, og jeg gemmer altid billeder hvis der er noget jeg finder interesant. Det er lige fra opskrifter, outfits eller til bolig – og der er nogle profiler jeg gemmer flere billeder af end andre. Jeg er ret vild med @ditteblog‘s bolig, og kan ikke lade være med at drømme lidt om lign. en dag. Måske jeg skulle hyre hende til at fixe min bolig. haha. Derudover bliver jeg tit inspireret af hvordan jeg skal tage nye billeder – især hvis jeg synes det er blevet meget til det samme på det sidste. Synes @frederikkeegel og @stonemuse er virkelig gode til lige netop dette, og derfor har jeg også gemt en del af deres billeder.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU EN FØDSELSDAGGAVE: ASOS LOAFERS