OUTFIT NO. 319: COLOR SPLASH

ÅRET DER ER GÅET: MINE 18 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

Nu er året ved at nå sin ende, og præcis som sidste år vil jeg vise og gennemgå de mest læste indlæg af 2017. Det er næsten noget alle bloggere gør, og derfor skal jeg heller ikke skille mig ud 😛 Jeg har valgt at gøre det en smule anderledes i år, og så alligevel ikke.

I år synes jeg næsten det er ekstra sjovt at lave dette tilbageblik, da jeg for nogle måneder siden blev en del af det fantastiske team LOOKLAB og i den forbinelse er der kommet flere læsere til. Og endnu engang velkommen! 2017 har været et år med meget brede emner og mine indlæg har ændret sig meget over månederne. Især mine indlæg med outfits og de personlige har fået en overhaling. Det har været sjovt og spændende, og det har gjort lysten til at bloggen meget mere stor. Jeg vil over 2 indlæg vise jer mine 18 mest læste indlæg i 2017 – og de er i fuldstændig vilkårlig rækkefølge. Nogen overrasker og nogen ikke så meget. Måske I også har læst de fleste <3

————————————————————————————————–

outfit-3082MINE TIPS OG TRICKS TIL STUDIET – En sød læser spurgte mig i et andet indlæg om jeg ikke have nogle tip og tricks til studiet. Hun var begyndt at læse på studie efter ferien, og havde (nok ligesom mig) svært ved at finde de bedste metoder. Jeg brugt nok 1/2-1 år til at finde den helt rigtige metode, og det ville jeg selvfølgelig gerne del ud af. Dette betyder selvfølgelig ikke at denne metode fungere for dig/ jer.


marc-jacobs-shutter2JEG GJORDE DET SKU! – Jeg havde jeg kigget på denne taske i en evighed, og kunne ikke helt beslutte mig for om jeg skulle købe den. Det er nok en af mine bedste køb i 2017 – uden tvivl. Jeg har næsten ikke tal på hvor mange gange I har set den taske på bloggen, på Instagram eller på Snapchat. Jeg er fuldstændig fan af den! I har bla set den her, her og her.


collager1314 TING VI OPLEVEDE I HAMBORG, OG DET BURDE DU OGSÅ – Jeg var på en forlænget weekendtur til Hamborg med Kenneth i april, og der valgte jeg at lave et indlæg om 4 ting vi oplevede i Hamborg. Det var egentlig ikke et indlæg som var efterspurgt, men I åd det råt. Det husker jeg, og jeg vil selvfølgelig lave flere af lign. indlæg i 2018.


collager190UGE 31: EN DAG I MAROKKO – Endnu et oplevelses indlæg som også vakte jeres interesse. Da jeg var på ferie i Malaga i sommers tog vi en dag til Marokko. Det var fuldstændig fantastisk og det føltes meget hjemligt. Nok mest pga min tid i Saudi Arabien, og hvis I nogensinde kommer til Marokko så er en dag ikke nok. Trust me!


collager217DE FORBUDTE BILLEDER – I mit indlæg fra sidste år var en af de mest læste indlæg faktisk dette. Det var mit første indlæg med “de forbudte billeder” eller “outtakes” som jeg i langtid også har kaldt dem. Disse indlæg har altid været meget læst, men det her overgik dem alle i 2017. Om det var det nye navn, eller blot pga billederne – ved jeg ikke.


desktop26ER DET FORKERT AF MIG AT VÆRE STOLT? – Jeg valgte at dele denne mail med jer på mine sociale medier, og jeg kom faktisk til at tænke på om nogen ville synes jeg var selvfed. Jeg er selv ret stolt over min præsentation, og når man får sådan en mail af sin vejleder som bliver man altså stolt. Det vil jeg mene at der er ingen skam i. Selvfølgelig er det måden man gør det på.


dsc_0023_fotornnNOGET OM JULEFERIE, FÆLLES AKUT MODTAGELSE OG SPÆRRET KORT – Dette indlæg er ikke ret gammelt. Faktisk blev det udgivet for omkring en uge siden, da jeg fik juleferie. Vi var blevet færdig en dag før end forventet, og jeg havde fået besked om hvor min sidste praktik skal foregå. Jeg måtte lige opdatere jer, og det ville I hvertfald gerne høre om.


14233371_10154370211491745_417732570_o-1-680x1050MIN VENINDEBOG – MARIA – Jeg har udgivet en del venindebøger i år, men det mest læste er helt klart den om Maria og jeg. Maria er også min bedste veninde, og jeg har snakket en del om hende på bloggen. Det er nok også derfor der blev klikket så meget ind på lige det indlæg.


collager213VATTERET CAMO JAKKE – Jeg havde faktisk følgedag den dag  jeg udgav dette indlæg. Jeg var selv total besat af denne jakke, og jeg blev bare nødt til at vise den til jer. For jer var den også interesant, for I klikkede godt nok meget ind på det indlæg. Jeg forstår det også godt, for den er seriøst fed!

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

 • Line V. Jensen

  Jeg har læst alle de indlæg! Men det er nok også fordi jeg har fulgt med helt fra start. Godt nytår til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ej hvor er det dejligt at høre <3 Tusinde tak!
   Godt nytår til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne K.

  Jeg synes dine outfitsbilleder er så meget mere cool. Din kæreste er god til at tage dem.
  Du har også ret forhold til de personlige – dem nyder jeg at læse (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja han er virkelig god til det, men han er også didikeret 😀
   Mange tak <3 Godt nytår til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 319: COLOR SPLASH