4 BUDGETVENLIGE TRENDS DU IKKE MÅ MISSE

CRAVE OR SAVE

skaermbillede-2017-12-15-kl-19-16-27CRAVE: Blazer HER – Top HER – Jeans HER – Støvler HER – Taske HER – Øreringe HER
SAVE: Blazer HER – Top HER – Jeans HER – Støvler HER – Taske HER – Øreringe HER

Det er ikke meget bloggen bliver opdateret disse dage. Det er mest fordi, jeg har travlt med det projekt som jeg sammen med 3 fra min klasse er ved at lave – inden vi selv skal igang med vores individuelle eksamen til januar. Derudover har jeg været meget træt i denne uge, hvilket har gjort at overskuddet (og desværre også lysten) ikke helt har været der. Jeg har været på penicillin siden mandag, og det gør mig usandsynlig døsig, men min krop er ved at have vænnet sig til det nu, så bare i dag kan jeg tydeligt mærke forskel. Det gjorde også, at jeg tog en hård træning med min veninde Lea, og det var helt fantastisk! (!!!!)

Her til aften sidder jeg derhjemme med mit grimmeste joggingtøj. Det er som om at jo grimmere det er, jo rare er det at have på. haha. Jeg ville dog aldrig gå ud for en dør med det på, så derfor har jeg lidt inspiration til jer i aften – til et afslappende men stilet look. Måske kan I genkende looket, da det minder ret meget om dette. Jeg er selv blevet sindsygt glad for min ternet blazer, og det passer til de fleste outfits. Jeg har jo lavet denne type indlæg en del gange før, men det er ved at være noget tid siden. Og de fleste af jer giver mig god respons.

Til de nye her på bloggen, så finder jeg items fra både den “billige” og det dyre kategori. Jeg er typen som elsker gode varer med kvalitet, men jeg elsker også at have meget af det. Derfor kan jeg godt lide at finde gode (og billige) alternativer til tøj, som jeg måske ikke får brugt til næste sæson. Og en ting som er meget vigtigt – det skal være SU-venligt.

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

 • Lise

  Jeg elsker elsker ELSKER de her indlæg. De er så inspirerende, og det viser at man tydeligt kan finde gode alternativer.

  mange knus og god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh tak <3 Det varmer virkelig!
   God weekend til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Marie

  Toppen fra “crave” er simpelthen alt for fin. Faktisk dem begge 2. Jeg kunne godt være fristet til at klikke den hjem, især fordi jeg skal til julefrokost mellem jul og nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Helt vildt! Jeg er så enig! <3
   Den ville være perfekt til en julefrokost.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 BUDGETVENLIGE TRENDS DU IKKE MÅ MISSE