LÆR MIG AT KENDE GENNEM 50 SPØRGSMÅL - DEL 1

ENDNU EN FØDSELSDAGGAVE: ASOS LOAFERS

dsc_0065_fotordsc_0089_fotordsc_0086_fotorI har efterspurgt mine fødselsdaggaver, og selvom det er ved at være en måned siden, så har jeg stadig tænkt mig at vise dem til jer. Den sidste tid har virkelig været fyldt med projekt og arbejde – jeg synes faktisk ikke mit liv har omhandlet meget mere end det, og derfor er bloggen også blevet prioriteret lidt anderledes. Jeg havde også lige en betændt reaktion imellemtiden, som også slog mig lidt ud. Men jeg er heldigvis ovenpå med hensyn til det – men projektet hænger stadig over mit hovede. Vi har aftalt at holde juleferie fra på fredag, så derfor arbejder vi intenst disse dage for at kunne dette.

Læs også2 AF MINE FØDSELSDAGSGAVER

Af min søster fik jeg disse smukke loafers. Da jeg så dem på nettet kunne jeg ikke helt finde ud af hvad jeg synes om dem, men lige så snart jeg fik dem pakket ud, så var jeg solgt. Jeg prøvede et par lign. for nok 6 måneder siden, og jeg valgte ikke at købe dem – det har jeg så fortrudt lige siden. De er simpelthen så fine, og passer til de fleste outfits. De kan godt være lidt kolde at have på de fleste dage, men jeg tager dem på så snart det er muligt. Synes de er vildt pæne, og glæder mig til at bruge dem sådan rigtigt når vejret bliver lidt varmere.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆR MIG AT KENDE GENNEM 50 SPØRGSMÅL - DEL 1