WOULD LOVE TO WEAR

FARVEL 2017, HEJ 2018

nytaar20171 nytaar201722017 har været et fedt år, og jeg er næsten helt ked af at skulle afslutte det. Det er det år hvor jeg blev kærester med Kenneth, haft fede ture til Hamborg, Malaga, Mallorca, Norge og oplevet Danmark på en helt ny måde. Derudover er jeg kommet på kontrakt med Bloggers Delight hvilket har betydet meget for mig – hverfald i forhold til bloggen. Jeg overvejede i starten af året om bloggen skulle fortsætte, men da jeg fik tilbudet om at komme på kontrakt var det som om at det hele gav mening igen. Jeg har fundet kærligheden til bloggen, og jeg nyder det mere end nogensinde. 2017 har været fyldt med en masse grin, tåre, udfordringer og spændende oplevelser, og jeg vil ikke være foruden noget af det.

For præcis et år siden lavede jeg et mål med mig selv som lyder således: “Sørg for at være glad al den tid du kan“. Det er ikke et nytårsforsæt som kræver ret meget, men jeg synes det har lykkes for mig. Jeg har gjort de ting som har gjort mig glad, og tænkt mere over hvordan jeg kan gøre dagene så gode som mulige. Jeg ser tilbage på et år hvor jeg har set muligheder frem for begrænsninger, og det er nok en af de vigtigeste og mest betydningsfulde ting jeg har lært i 2017.

Ovenfor har jeg samlet et lille tilbageblik over året der er gået. Jeg har været en del ude at rejse, haft nogle fantastiske oplevelser med mine forældre, veninder, søster og kæreste. Det er også året hvor jeg har lært mig selv lidt bedre at kende – egentligt har jeg nok fundet ud af hvem JEG er og jeg hviler meget mere i mig selv. Jeg har klaret mig godt i skolen, trænet en hel masse og brugt meget tid på mit arbejde – det gælder både bloggen og på aflastningscenteret. Jeg har også haft nogle fede samarbejdsaftaler, og jeg glæder mig allerede til at se hvad 2018 bringer til mig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det også bliver et fedt år. Det er jeg helt sikker på. <3

Tilsidst vil jeg blot ønske jer alle et glædeligt nytår! VI SES I 2018 <3

facebookinstagramsnap følg chat

6 kommentarer

 • Line Gregersen

  Godt nytår! Glæder mig til at følge med i 2018.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Godt nytår <3
   Det glæder mig! Tak fordi du følger med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det ser ud til at du har haft et skønt 2017. Godt nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg elsker simpelthen din blog, og det er så skønt at du er så personlig og dine outfits er alt for fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh tusinde tak søde Marianne <3
   Tak fordi du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR