GLÆDELIG JUL

HAR DU HELLER IKKE FÅET KØBT NYTÅRSKJOLEN?

collage_fotornytaarskjoler_fotor1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6 HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Glædelig jul venner!

Jeg håber I havde en skøn aften i går, og I fik lige hvad I ville. Jeg havde selv en super dejlig aften, og nød virkelig en stille aften med min familie. Julen er altid så hyggelig, og jeg nyder at der er plads til bare at være sammen med dem. Vi spiste dejlig mad, grinte og hyggede os. Det var helt perfekt <3

Jeg er ved at have lidt travlt med at finde en kjole til nytår, for sådan en har jeg selvfølgelig ikke fundet endnu. Det er simpelthen så dumt, at det hvert år næsten kan komme bag på mig. Jeg har dog forsøgt at klikke nr. 7 hjem, men jeg ved ikke om det er noget for mig. Når jeg lige hurtigt kigger på kjolen har jeg sådan et “yay-nay” følelse. Kender I det? haha. Jeg har en back-up kjole, men jeg kunne nu godt tænke mig en ny. Især fordi det er nytår.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL