UGE 48: 2 GANGE FØDSELSDAG, PROJEKT & JULETRÆSFEST

HVILKE JEANS SKAL DU BARE EJE?

collage_fotorMonki Taiki jeans til 350 krHER
Vil du se hele dette look? OUTFIT NO. 294: ET BOY-ISH LOOK

collage_fotor-sortDiesel Sandy jeans til 999 krHER
Vil du se hele dette look? OUTFIT NO. 311: BUSINESS LOOK

collage_fotorblaaPieces chopped jeans til 299,95 krHER
Vil du se hele dette look? OUTFIT NO. 315: DEN PERFEKTE RØDE STRIK

collage_fotorblaa2Fiveunits Penelope jeans til 799 krHER
Vil du se hele dette look? OUTFIT NO. 304: DET PERFEKTE LOOK TIL REJSEN

Jeg elsker jeans, og for mig er de en del af mit go-to outfit hvis jeg står foran skabet en morgen, og jeg bare ikke aner hvad jeg skal have på. Det var så mig i morges – både fordi jeg var kommet for sent op, og så skulle det være arbejdsvenligt, da jeg skal på jobbet lidt senere. Et par jeans, en top og en blazer har altid været nemt, stilrent og lige til at finde i skabet. Jeg har før lavet lignede indlæg med skjorter og nederdele, og derfor vil jeg lige forsøge med et indlæg om mine jeans. Jeg er selv ret glad for den form for inspiration, og det er faktisk derfor jeg bla ejer mine jeans fra Monki og Pieces.

Læs ogsåER DU OGSÅ BLEVET HELT VILD MED NEDERDELE?

Det er jo lidt ligemeget hvilke jeans man iklæder sig, men jeg er selv ret glad for sorte og blå jeans. Engang gik jeg kun i mørkeblå jeans – men nu ejer jeg flere par i vidt forskellige toner. Det er svært for mig, at sige hvilke par jeg er mest glad for, men jeg har nok en svaghed for at tage mine sorte eller blå jeans på fra Pieces. Kan I evt inspirerer mig med et par jeans, som man bare skal eje?

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 48: 2 GANGE FØDSELSDAG, PROJEKT & JULETRÆSFEST