OUTFIT NO. 318: SUNDAY AT THE HARBOR

NOGET OM JULEFERIE, FÆLLES AKUT MODTAGELSE OG SPÆRRET KORT

dsc_0023_fotornnEj jeg er så glad. Jeg har fået juleferie OG jeg skal på FAM med. i min sidste praktik. Den praktik hvor jeg uddanner mig til klinisk sygeplejerske. Det er så vildt!

I går kom vi rigtig langt i vores projekt, og derfor skulle vi bare lige gennemgå alle de røde streger vi havde skrevet ned og være kritisk i vores analyse når vi læste vores projekt igennem. Det klarede vi på få timer, og jeg sidder nu i min sofa med juleferie. Vi havde faktisk aftalt at vi ville arbejde fredag lige indtil vi var være færdige – dvs at vi måske skulle spise sammen til aften. Vi har bare arbejdet sindsygt godt sammen og effektivt, så vi har klaret det på rekord tid – eller ikke helt, for vi følger rimelig godt resten af klassen. Men nu har jeg ferie, og imorgen tager jeg til Kolding hvor jeg skal være de næste par dage. Jeg skal holde jul hos mine forældre, til julefrokost den 25 december, hvor jeg samme aften skal i byen med en masse veninder – årets fest. Har I andre det på samme måde? Jeg glæder mig helt sindsygt til familie- og venindehygge, da jeg har haft så travlt på det sidste, at jeg bare ikke har kunne give mig 100% når vi har været sammen. Men på lørdag skal jeg bla ses med Charlotte som bor i Afrika til dagligt, da hun er safari guide – så som I nok kan regne ud, så ser jeg hende ikke så tit. Imorgen vil jeg hygge med Kenneth inden han også tager hjem til hans forældre.

Læs også: DET NÆSTE HALVE ÅR FINDER I MIG I UNIFORM SOM “SYGEPLEJERSKE”

I sidste uge fik vi at vide hvor vi skal hen i vores aller sidste praktik – nemlig 6. semester. Det er semesteret lige inden jeg skal til at skrive bachelor. Det er så vildt, at jeg allerede er kommet så langt. Om lidt over et år er jeg udannet sygeplejerske, og jeg skal til at have mit første “rigtige” vokse arbejde hvor jeg er en autoritet. Det er lidt angstprovokerende, men jeg glæder mig faktisk også helt vildt! Jeg er kommet ind på FAM med., og det var min første prioriteret. Jeg turde sket ikke håbe på, at jeg fik den plads, men det gjorde jeg og I fatter slet ikke hvor spændt jeg er! FAM med. betyder fælles akut modtagelse, medicinsk – så jeg vil kunne møde patienter som akut har behov for medicinsk behandling, såsom hjerte, nyre og lungepatienter. Det er en akut visitationsafdeling, hvor der er liggetid op til 48 timer, og de modtager patienter døgnet rundt.

Jeg har altid haft en idé om, at jeg enten skulle arbejde inden på psykiatrien, børn eller det akutte. Jeg vil rigtig gerne have en stilling og et arbejde hvor der sker noget hele tiden, og hvor jeg hele tiden skal gøre brug af min viden (og ny viden). At jeg er vigtig, og en resurse man ikke kan være foruden. Det med børnepsykiatrien har jeg været heldig at opleve, men jeg drømmer stadigvæk om at arbejdet på en neonatalafdeling, da mit interessefelt i mange år har været inden for dette. Det er nok også der jeg i mange år har set mig selv arbejde de første år efter endt uddannelse. Det akutte får jeg lov til at opleve nu og jeg er virkelig fyldt med mange forskellige følelser. Jeg er spændt, nervøs og virkelig glad! Gad vide om det er noget for mig, eller om jeg ender med at have ønsket om at tage total afstand fra det.

Og så lige den sidste ting. Jeg har fandme fået spærret mit kort og så lige op til jul. PIS! I går opdagede jeg at omkring 200 kr er blevet trukket fra min konto fra et eller andet firma i New Zealand og igen her til morgen. Igår fik jeg optaget en blød spærring og jeg skrev til firmaet, og jeg er ret overbevist om at det bare er fusk. I dag har jeg simpelthen spærret den fuldstændig, så nu venter jeg på et nyt kort. amen. Det skulle jo ske. Heldigvis har jeg et ekstra kort – dog er det mit madkort, men det må bare være sådan.

Men jeg har juleferie, og jeg er positiv. Men jeg bandende lidt over det i morges, og jeg skal nu forsøge at indberettet denne “sag”, så jeg måske kan få mine penge tilbage. Wish me luck!

Har I fået ferie? <3

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Mette B.

  Hvor er det bare fedt! Stort tillykke.
  Det er godt nok træls med de penge, men det lyder til at du gør hvad du kan for at løse det.

  God ferie til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak <3
   Ja det er lidt træls, men jeg har indberettet det, så finder nok en løsning <3

   Også god ferie og glædelig jul til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 318: SUNDAY AT THE HARBOR