HVILKE JEANS SKAL DU BARE EJE?

NYTÅRSKJOLER PÅ BUDGET + FED RABATKODE TIL NA-KD

collage_fotor-na-kd_-med-tal1. Mae Dress til 419 kr – HER  2. Sparkle It Up Slip Dress til 419 kr – HER  3. V-Neck Double Slit Dress til 169 kr – HER(udsalg)  4. Mesh Back Knot Dress til 419 kr – HER  5. Asymmetric Slit Slip Dress til 209 kr – HER(udsalg)  6. Metallic Cowl Neck Dress til 339 kr – HER  7. Kimono Sleeve Knot Dress til 349 kr – HER(udsalg)  8. Pattern Velvet Wrap Dress til 419 kr – HER  9. Velvet Overlap Dress til 419 kr – HER


Jeg er nok som de fleste andre – jeg har ikke de store forventninger til nytår, sådan fest og by-mæssigt. Mest fordi det tit bliver kørt op til noget helt vildt stort, og nogle år er jeg blevet skuffet. Men de sidste par år har vi ikke gjort alt for meget ud af det, og det har givet os den fedeste fest. Uanset hvad – by eller ej, så kan nu alligevel ikke dy mig, og bruger derfor ret lang tid på at finde den perfekte kjole. Som en hver anden kvinde.

Læs ogsåWOULD LOVE TO WEAR

Hvis du ligesom jeg godt kan lide at spare penge, så har jeg en god nyhed til dig! På Na-kd.com kan du med koden dec17-dk spare -20% rabat på alt (undtagen udsalgs-varer) til og med 24. december 2017. Jeg skal slet sikkert selv gøre brug af den, da jeg virkelig mangler en nytårskjole. Jeg kunne hvertfald godt finde på at klikke nr 2 eller nr 5 hjem. Faktisk ligner nr 5 min kjole fra sidste år helt vildt meget, og da den gik i stykker kunne jeg godt finde på at bestille den hjem til en anden god gang. Den er simpel, og kan bruges til alle fester – evt til den 25 december, hvor jeg også skal i byen. Happy shopping, venner!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVILKE JEANS SKAL DU BARE EJE?