NYTÅRSKJOLER PÅ BUDGET + FED RABATKODE TIL NA-KD

OUTFIT NO. 317: SOMMER PÅ EN KOLD DAG

dsc_0021_fotor_fotordsc_0018_fotor_fotorcollage_fotordsc_0039_fotordsc_0044_fotorDet er ikke ligefrem fordi sommervejret er lige rundt om hjørnet i dag, eller at vi i det mindste får lov til at se bare den mindste smule af solen. Her i Esbjerg er det bare begyndt at blæse op og det regner. Et rigtig varm kakao og boller- vejr. Min plan er/ var faktisk at jeg imorgen skulle ud at skyde lidt flere billeder, men den tanke tror jeg godt, at jeg kan henkaste igen.

For en uge siden fik jeg faktisk Kenneth til at tage et par billeder, og som I nok kan se, så var vejret også en smule gråt. Vejret var dog mildt, og det regnede først hen under aftenen. Faktisk var det ret perfekt, og i den anledning hoppede jeg også i min minimum nederdel fra sidste år – dog er den stadig at finde i mange butikker, og i rigtig mange forskellige farver.
Jeg er personligt blevet svær glad for nederdele og kjoler – noget jeg i mange år har holdt mig langt væk fra. Min eneste udfordring er nu at jeg er en lille “cykel-myg” og det er bare ikke en god kombi. Men i fredags gjorde jeg det, og dertil havde jeg min alt for lækre vatteret jakke fra H&M på til.

MINIMUM strik  MOVES BY MINIMUM nederdel(her)  H&M jakke(her)
MOSS COPENHAGEN halskæde(her)  MOSS COPENHAGEN øreringe(her)  FILA sneakers(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSKJOLER PÅ BUDGET + FED RABATKODE TIL NA-KD