9 OPSLAG JEG HAR GEMT FRA INSTAGRAM

OUTFIT NO. 318: SUNDAY AT THE HARBOR

dsc_0046_fotor_fotordsc_0082_fotornnn_fotordsc_0055_fotordsc_0064_fotordsc_0081_fotorI søndags hev Kenneth mig med ned på havnen, da jeg havde snakket om (i næsten 2 uger), at jeg ville have taget billeder af mine nye loafers, som jeg fik i gave af Katrine. Men så skete der alt det med min kæbe, og der ville jeg simpelthen ikke have taget billeder. haha. Det var lidt af en kold fornøjelse, men jeg er rigtig glad for, at vi nåede det inden jeg skulle på job (og endelig fik taget de billeder!). Vejret var helt perfekt, men kunne godt mærke, at jeg ikke skulle være udenfor i dem alt for længe. Jeg glæder mig derfor ret meget til at vejret bliver lidt lunere, for der tror jeg virkelig at jeg får dem brugt hele tiden!

Læs ogsåTANDLÆGEBESØG, AFLYST JULEFROKOST OG PENICILLINKUR

I dag er det onsdag, hvilket betyder 4 dage til jul. juhu! Jeg er kommet i julestemning, men da vores projekt fylder så meget, så går alle tankerne mest på den. Vi skal ikke aflevere på fredag, men vi har aftalt i gruppen, at vi skal have lavet hele analysen, inden vi kan gå hjem og holde jul – om vi bliver færdige kl. 12 eller kl. 18 ved vi ikke – men det er også okay. Vi trænger alle til et par dage fri, så derfor giver vi den en skalle indtil der. I dag skriver vi hjemme ved Laura hvor vi har sørget både for lasagne til frokost, frugt og en lille kanelsnegl til senere. Vi forsøger, at gøre denne skriveproces så god og hyggelig som mulig <3

MINIMUM top  MODSTRöM jakke  GLOBAL FUNK jeans(her)
ASOS loafers(her)  DYRBERG/KERN ur(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 OPSLAG JEG HAR GEMT FRA INSTAGRAM