HAR DU HELLER IKKE FÅET KØBT NYTÅRSKJOLEN?

OUTFIT NO. 319: COLOR SPLASH

dsc_0012_fotor dsc_0036_fotordsc_0014_fotor dsc_0023_fotor dsc_0027_fotor God formiddag tøser. Jeg håber I har haft nogle skønne juledage, og at I nu er klar til hverdagen igen – lige indtil nytårsaften. Jeg har virkelig hygget mig de sidste dage, og jeg har i den grad nydt at have tid til familien. Det er min sidste dag hjemme i Kolding, og den skal jeg bruge sammen med min mor og søster i storcenteret. Det er næsten en tradition for os – at tage ud og shoppe (og evt bytte gaver) dagen efter 2. juledag. Min mor holder altid en fridag denne dag, og vi andre tager ingen vagter på jobbet. Jeg er sikkert heller ikke den eneste her som lige skal lure om der er nogle gode tilbud 😉

Dagen hvor jeg tog hjem til Kolding var jeg på Portlands sammen med Kenneth for at spille spil. Vejret var okay, og jeg så derfor mit snit til at få taget lidt billeder. Af et faktisk ret farverigt outfit. Min kimono er en ældre sag fra Samsøe, og jeg kan derfor ikke finde den online til jer, men jeg ved at de har lavet nogle lign i år. Dertil havde jeg min elskede top på fra Gina Tricot som nærmest følger mig alle steder hen. haha. pssst. Den er sat ned til 100 kr!

SECOND FEMALE t-shirt  GINA TRICOT top(her)  GLOBAL FUNK nederdel(her)
SAMSØE kimono  VAGABOND støvler(her)  DYRBERG/KERN ur(her)

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Jeg skal også på udsalgsshopping og cafétur med min mor, d 2/1 – det er så hyggeligt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det er nemlig så hyggeligt <3
   Måske egentlig smart nok at gøre det den 2/1 – da der var så mange mennesker der i dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU HELLER IKKE FÅET KØBT NYTÅRSKJOLEN?