WOULD LOVE TO WEAR

TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER

dsc_0046_fotorIndlægget er fra mit fjerde mest læste indlæg i november. I kan jo vinde et gavekort til Chanti.dk! Deltag her.

Så er det tid til et lille tilbageblik på de mest læste indlæg i november. November har været lidt en skæv måned, da jeg jo er startet op hos LOOKLAB hvilket vil sige, at der er kommet lidt nye til. Og mange gange velkommen til jer. Det er så skønt at I er her <3 Men da der har været en del forbi bloggen, så er der også nogle af mine gamle indlæg som er læst ret mange gange. Det kunne fx være mit indlæg om min BFO – faktisk har jeg lavet en del af dem, men især dette er blevet læst mange gange.

Jeg har dog valgt at fokusere på månedens indlæg – præcis som jeg plejer, og nogle af dem ligger ret tæt. Mit mest læste indlæg kommer ikke som en overraskelse – det er nemlig min indlæg om min kontrakt med Bloggers Delight. Dernæst en ret personligt indlæg, som jeg ved at I elsker. Der skal nok komme flere. Jeg synes I tager så godt i mod dem, og det gør også at jeg har lyst til at dele det med jer. <3

TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER: 

  1. JEG ER KOMMET PÅ KONTRAKT MED BLOGGERS DELIGHT
  2. STOPPET PÅ MINIPILLER OG MANGLENDE ENERGI
  3. OUTFIT NO. 315: DEN PERFEKTE RØDE STRIK
  4. VIND ET GAVEKORT PÅ 700 KR TIL CHANTI.DK
  5. SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER

Mit 5. mest læste indlæg er om hvordan jeg redigere mine billeder. Det var faktisk en sød læser som spurgte mig om dette, og det varmer jo, at I gerne vil høre om noget bestemt fra mig. Jeg tager gerne imod flere af disse forslag – har også lavet dette indlæg, fordi en anden læser spurgte indtil min skole, læsning og notatteknik.

Læs også9 E-BAY FUND

Et andet indlæg som lå lige på vippen til at komme over mit indlæg om redigering, er mit E-bay indlæg som jeg har linket til ovenfor. Jeg skal nok få lavet flere af de indlæg til jer, for jeg kan tydeligt se, at det vil I gerne have. E-bay er også guf!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR