TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER

UGE 48: 2 GANGE FØDSELSDAG, PROJEKT & JULETRÆSFEST

I DENNE UGE HAR JEG: 

… Arbejdet på mit projekt sammen med min gruppe. Vi er 4 der skal arbejde sammen, og vi har endelig fundet vores emne – og vi er faktisk kommet rigtig god i gang. Vi skal skrive om børn som er døende, og hvad det gør for de pårørende, både psykisk og fysisk. Hvis vi selv skal sige det, så er det en meget spænende emne.

… Været til stationstræning i puls/ styrke. Jeg er altså begyndt at blive helt vild med holdtræninger. Hvem skulle have troet det?

… Endelig fået mine nye træningssko hjem. Jeg fik et par af mine forældre i fødselsdaggave, men de passede desværre ikke. Sidste lørdag sendte jeg dem så retur, og i onsdags fik jeg dem endelig hjem igen.

… Fået afprøvet mine nye høretelefoner. Jeg fik også disse af mine forældre, og for pokker de er lækre. Jeg er så glad for mit nye “træningsudstyr”, som gør træningen lidt sjovere. De er fra Miiego, og helt klart værd at købe/ ønske sig.

… Haft første vejledning i dette projekt forløb. Det gik bedre end vi forventede, så det er virkelig en rar følelse. Det gør, at dette projekt virker lidt mere overskueligt.

… Spist lidt for meget slik. Jeg har for meget slik i lejligheden efter jeg holdte fødselsdag. Jeg har ingen rygrad, og det hele skal spises – før jeg kan holde fingrene væk. Seriøst noget l*rt.

… Været til 3 x fødselsdag ved mine veninder Nadine, Mia og Laura. De har alle fødselsdag inden for 4 dage, så de valgte at holde brunch på vores sidste rigtig studiedag inden projektet rigtigt går igang. Og det synes jeg er en knald god idé. Det er så dejligt med en skøn dag med nogen af sine bedste veninder.

… Fredag aften spiste jeg aftensmad alene med min far. Det var skønt at have lidt far- datter tid. Derudover gjorde vi bamsescanneren færdig til Bamsehospitalet. Min far er simpelthen så kreativ!

… Været til endnu en fødselsdag ved Nadine. En fødselsdag er ikke nok – men man fylder også kun 25 én gang.

… Været til juletræsfest med min mors arbejde. Det har jeg været til de sidste 7-8 år, og jeg fortsætter så længe jeg kan. Det er en dag hvor man fælder juletræ, spiser klejner og nyder en dag fyldt med hygge.

… Tillykke til Josefine som har vundet gavekortet til Chanti.dk! Og tak til alle som har været med.

… Været ude for at kigge på biler ved Strøjer – der hvor min far arbejder. Han har noget af en imponerende samling. collage_fotor-uge

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER