MIT ARABISKE EVENTYR: HVORFOR BOEDE VI DER?

UGE 49: PROJEKTOPGAVE, JULEBANKO & ARBEJDE

I DENNE UGE HAR JEG: 

… Arbejdet i ret mange timer. Jeg var på arbejde i mandags efter skole, og jeg er på arbejde hele weekenden. Men jeg elsker det jo. Jeg vil dog sige, at jeg godt kunne have brugt et par timer mere i morges da mit vækkeur ringede.

… Brugt ret lang tid på at skrive projekt sammen med 3 fra min klasse. Vi er endelig ved at få strikket noget rigtig godt sammen, og det gør os alle en hel del mere rolig. Jeg er heldigvis kommet ind i en god gruppe, så vi skal nok få noget godt ud af det.

… Været til julebanko med min skole, og det var SLS som har stablet det hele på benene. Det er virkelig imponerende så meget de har fået sponsoreret, men jeg vandt desværre ikke noget. Men det var en sindsygt hyggelig eftermiddag.

… Haft 5 rigtig gode træninger, og jeg er endelig ved at få mere tonede arme. Jeg træner slet ikke for at blive stor og skraldet, men jeg kan godt lide at være markeret – og jeg elsker følelsen af at være stærk.

… Været i biografen for at se “A Bad Moms Christmas”. Jeg havde en ung pige fra mit arbejde med, og det var så hyggeligt. Det er forresten en vildt god film, som jeg gerne anbefaler. Jeg synes næsten den var sjovere end den første.

… Bestilt ret mange ting hjem fra Gina Tricot. Jeg er blevet ret tosset med den butik.

… Endelig fået lavet mit indlæg færdig om mine år i Saudi Arabien. Som jeg kunne se det, så var I ret glade for det. Der er hvertfald mange som har læst det, så jeg skal nok få lavet nogle flere. Tak for den gode respons – det varmer <3

… Igen spist lidt for meget slik. Kenneth og jeg købte lidt for meget slik fredag aften, og der var noget tilbage lørdag – men det røg hurtigt ned i maven. ups.

… Købt mig en Actifry – faktisk på grund af Laura. Det er nok lidt af et luksus køb, men du kan lave alt muligt lækkert mad i den. Lige nu koster den 800 kr i Bilka, så jeg kunne ikke lade være.

… Fået en kæmpe kæbe. Min visdomstand er på vej op, og den gør simpelthen så ondt. Sikke et smertehelvede. Jeg er helt hævet i den ene side, og jeg følte at alle kiggede underligt på mig i fitness. Jeg har været nødt til at spise yoghurt til aftensmad.

… Faktisk haft en ret kedelig uge – sådan virker det hvertfald når man skriver det ned. Jeg har brugt voldsomt meget tid på vores projektet, så der er ikke så meget tid til alt muligt andet. Måske i næste uge. Jeg skal bla til julefrokost. juhu!hgfhjk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT ARABISKE EVENTYR: HVORFOR BOEDE VI DER?