NOGET OM JULEFERIE, FÆLLES AKUT MODTAGELSE OG SPÆRRET KORT

UGE 50, 51 OG 52: HVAD HAR JEG LAVET OG MINE PLANER

Sidste uge endte med at se anderledes ud i planlagt, og de næste 2 søndage er lidt specielle – nemlig juleaften og nytårsaften, og derfor har I ikke fået det søndagsindlæg som I plejer, ej heller får det de næste 2 søndage. Derfor vil jeg i dag lave året sidste “søndagsindlæg”, og der ved fortælle jer lidt om hvad jeg har lavet og mine planer. Ganske kort.

HVAD HAR JEG LAVET:

… Jeg har været til tandlægen og fået ordnet mine bisser. Det var noget af en heftig omgang, men nu er jeg på toppen igen.

… Haft mine forældre på besøg til aftensmad. Jeg lavede bla hjemmelavet fritter i min nye Acti-fry. Genial opfindelse.

… Jeg har været i biografen for at se “Daddy’s home 2” sammen med Kenneth. Det var virkelig en sjov film, som hele salen grinte med på.

… Været ude at se Kenneth dømme en basket liga kamp. Jeg kender ikke ret godt til basket, men jeg elsker at se en kamp i ny og næ.

… Skrevet vores projekt færdig, og derfor fået juleferie en dag før end planlagt. Vi har arbejdet hårdt og målrettet, og det har virkelig betalt sig.

… Fået juleferie, og sidder nu hjemme ved mine forældre. Det er skønt at have et par dage sammen med dem, og så skal jeg se nogle af mine savnede veninder.

… Haft nogle usandsynlig gode træninger. Jeg optog hele min rygtræning en dag, og den kan I faktisk stadig så på min Instagram under “højdepunkter”.

… Jeg har arbejdet en hel del. Mest fordi jeg byttet en weekend, så jeg havde lige 2 hele weekender efter hinanden.

… Endelig fået mine vipper fyldt op igen. Nu er jeg klar til julens fester.

… Der er blevet gjort ret, vasket tøj og pakket taske så julen rigtig bare kunne komme an.

… Været på sygebesøg ved Laura, da hun lige er blevet opereret.

… Været på Portlands igen hvor Kenneth og jeg har drukket shake og spillet spil. Det er noget som vi er blevet ret glade for at gøre <3

… Fået besked på hvor jeg skal i praktik henne. Jeg skal på FAM med. og glæder mig helt sindsygt. I kan læse mere om det hercollage_fotoruge50510g52MINE PLANER: 

… I dag skal jeg til (jule)frokost ved Charlotte som lige er kommet hjem fra Afrika. Vi mødes hjemme ved hende her kl. 12 til en frokost og en masse snak.

… Jeg skal holde juleaften sammen med mine forældre og min søster, Katrine. Vores familie er ikke så stor, så i år bliver det bare os.

… Jeg skal til julefrokost ved min farmor den 25 december, hvor jeg samme aften skal feste med 7 af mine veninder fra Kolding. Glæder mig til den fest hvert år!

… Jeg skal også lige arbejde et par dage. Bla den 26 hvor jeg dog først skal møde kl. 16.

… Jeg skal på udsalg med min mor og søster den 27 dec. Det er nærmest en tradition hvert år, da vi også bytter julegaver, hvis det er nødvendigt.

… Jeg skal have fundet mig en nytårskjole. Det er det samme problem hvert år. Jeg aner ikke hvad jeg skal have på.

… Jeg skal ud og spise brunch med Kenneth. Jeg er lige hjemme i Esbjerg et par dage inden nytår, og der skal vi bare have et par hyggedage. Også inden jeg starter med eksamen og han starter på arbejde igen.

… Jeg skal holde nytår ved en veninde som holder en kæmpe fest, men jeg skal faktisk spise selv med Maria inden. Det er ikke så tit vi ses, og derfor var det den perfekte plan for os begge.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM JULEFERIE, FÆLLES AKUT MODTAGELSE OG SPÆRRET KORT