ÅRET DER ER GÅET: MINE 18 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

WOULD LOVE TO WEAR

skaermbillede-2017-12-30-kl-16-15-59Coat HER – Kjole HER – Taske HER – Stiletter HER

Hvis jeg skulle være fuldstændig ligeglad med prisen og om hvor behagelige de stiletter (100% ikke er) – så drømmer jeg helt klart om at iklæde mig det outfit som I kan se ovenfor til nytår. Jeg er er total lost om hvad jeg skal finde på, og selvom jeg har kigget nettet tyndt, og butikkerne i både Esbjerg og Kolding – så er det bare ikke lykkes for mig endnu. Det ender helt sikkert med en af mine back-up kjoler som også er rigtig fine. Normalt er jeg ikke til sequin kjoler, men hvis man ikke skulle have dem på til nytår – hvornår så?
Jeg overvejer en sort simpel sag eller den røde som jeg har fået af Katrine i julegave. Jeg ved bare ikke helt, om jeg måske synes, at den er en tand for sommerlig. Jeg tager hjem til mine forældre i dag, da jeg skal holde nytår i Kolding. Tasken er fuldstændig proppet med festtøj, så jeg må kunne finde på et eller andet. Det satser jeg på <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER ER GÅET: MINE 18 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017