DE BEDSTE GRATIS ONLINE REDIGERINGS PROGRAMMER

10 OM MIG

dsc_0054_fotor1.  Da jeg var yngre kunne jeg ikke lide ret meget mad. Det var så “slemt”, at jeg næsten kun spiste pasta til aftensmad. Da jeg var omkring 16-17 år skete der et eller andet, og nu jeg lide det meste mad. Jeg kan dog stadig ikke fordrage sovs, dip og især laks.

2.  Jeg synes faktisk rengørring er en super hyggelig pligt, og noglegange gør jeg det af ren lyst. Men jeg hader at støvsuge.

3.  Jeg elsker at se andre lave mad, så derfor ser jeg en del “what I eat in a day” eller opskrifter på Youtube. Alle disse videoer er altid vegansk, men jeg er ikke veganer og jeg bliver det heller aldrig. Det ser så fantastisk lækkert ud, og på en eller anden måde opsluger de video mig altid. Jeg elsker bla at se Liv B.

4.  Min go-to snack er helt klart en frugtstang med jordbær, mandler eller en riskiks. Men hvis jeg har kiks eller slik i hjemmet så vælger jeg det.

5.  Jeg har aldrig set Beverly Hills. Til tider kan jeg godt føle mig lidt udenfor.

6.  Jeg er faktisk en smule angst for hunde, hvor jeg ikke kender deres ejer. Mange synes katte er utilregnelige, men sådan har jeg det med hunde.

7.  Lidt ironisk med ovenstående, så har jeg faktisk altid ønsket mig en hund. Kenneth vil også gerne have en hund, så ender nok med en. Men skal også have en kat!

8.  Jeg er ikke meget for boller og brød – men jeg elsker rugbrød. Jeg er derved ikke den som hopper højest hvis der er rundstykker til morgenmad.

9.  Jeg har 2 kalendre, da jeg skriver alt ned. Den ene er til hverdagsbrug – såsom arbejdstider, aftaler og huskesedler. Mens den anden er til bloggen. Jeg skriver alle mine idéer ned, og har planlagt ugens indlæg ret mange dage før.

10.  Jeg har altid ville have børn. Ønsket om at blive gift en dag har jeg også, men den lyst og det håb er slet ikke lige så stort som ønsket om at få børn. Heldigvis har jeg fundet en kæreste som gerne vil begge ting.

Kan I genkende noget af det, eller har I en skør ting om jer som I vil dele?

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

6 kommentarer

 • Josefine

  Jeg er faktisk også ret angst for hunde. Det ironiske i min situation er så, at jeg har en. Det var dog min kæreste som ville overraske mig med et kæledyr, fordi jeg ønskede mig et. Jeg har faktisk aldrig fortalt ham at jeg faktisk ikke bryder mig om hunde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ej hvor er det uheldigt! Håber i det mindste du ikke er bange for hunden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Toft

  Jeg er rigtig god til spansk, men har aldrig haft det i skolen. Jeg har helt vild med at se spanske film da jeg var yngre, og nu hænger det bare ved (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ej det er da for vildt! Du må have noget af et sprogøre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg kan ikke lide chokolade, men jeg elsker nutella. Jeg har stadig ikke helt regnet ud hvordan det kan hænge sammen. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Først og fremmest. Hvordan kan man ikke lide chokolade? 😛
   Det er noget jeg virkelig ville ønske jeg ikke kunne lide nogle gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE GRATIS ONLINE REDIGERINGS PROGRAMMER