UGE 1: PROJEKT, BRUNCH & DET DEJLIGE VINTERVEJR

ÅRET DER ER GÅET: MINE 18 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

Efter en weekend hvor jeg synes, at jeg har haft oseaner af tid, så har jeg alligevel ikke nået alt det jeg gerne ville. Kender I det? Jeg ville gerne have haft tid til at sidde ned og planlægge nogle indlæg for ugen, for som de fleste af jer ved, så afsluttede vi jo vores projekt i fredags. Det betyder at vi nu sidder selv derhjemme og laver vores individulle eksamen. Jeg er så småt gået igang, men det er altid sværest i opstartsfasen. I dag skal vi have det sidste undervisning i dette semester, så eksamen og så praktik. Det er jo crazy.

Nå men. Det var ikke det dette indlæg skal handle om. Jeg har i dag fået lavet den sidste del af mit “Mine mest læste indlæg i 2017”. Det er måske også ved at være på tide, da vi skriver den 9 januar. haha. Men det kan altså godt være, at jeg kommer med endnu et nytårsrelateret indlæg en af de kommenede dage. Igen i dag kommer indlæggene i fuldstændig vilkårlig rækkefølge, men jeg kan fortælle jer, at indlægget omkring min kontrakt med Bloggers Delight og mit E-bay indlæg ligger blandt de mest læste i 2017.

Læs ogsåÅRET DER ER GÅET: MINE 18 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

————————————————————————————————–

outfit-3042JEG ER KOMMET PÅ KONTRAKT MED BLOGGERS DELIGHT – Noget af fedeste som skete i 2017, var helt sikkert at jeg kom på kontrakt med Bloggers Delight. Det var noget som jeg længe havde arbejdet mig frem mod, i november skrev jeg under – det har så resulteret i, at jeg nu skriver på deres undernetværk: LOOKLAB.


fullsizerenderDET NÆSTE HALVE ÅR FINDER I MIG I UNIFORM SOM “SYGEPLEJERSKE” – Da jeg skulle i praktik i hjemmeplejen og psykiatrien valgte jeg at skrive et indlæg om de 2 moduler. I havde ytret jer, og en del af jer ønskede at høre lidt mere om mit studie. Derfor skrev jeg et ret langt indlæg som forklarede modul 6 og 8.


hvordan-jeg-redigere-billeder_fotor-2SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER – En sød læser spurgte mig om min redigering af billeder på Instagram, og det svarede jeg kun kort på. Jeg tænkte hellere, at jeg ville lave et lille indlæg til jer, hvor jeg fortalte jer lidt om de (faktisk få) programmer jeg bruger.


skaermbillede-2017-06-14-kl-13-36-54FORVENTNINGER VS. REALITET – Da jeg var i praktik i psykiatrien havde jeg helt klart nogle forventninger, og der var en del ting som jeg følte jeg nok ikke helt fik indfriet. Det var blandt fordi jeg var på ambulatorium og at praktikken faktisk foregik i psykiatrien.


9-ebay-fund9 E-BAY FUND – Nogle af de mest læste indlæg nogensinde er mine E-bay indlæg. Dem er I åbenbart helt vilde med, og derfor lavede jeg også et par stykker i 2017. Dette var det mest læste af dem.


skaermbillede-2017-07-17-kl-08-14-062 ÅR EFTER MIN BFO – De seneste år har I hørt en hel masse om min BFO, som jeg fik foretaget i august i 2015. En af de bedste beslutninger nogensinde, og jeg havde da også nogle tanker 2 år efter. Dem fortalte jeg om i ovenstående indlæg.


25075569_10155756929096745_206985901_o_fotorMIT ARABISKE EVENTYR: HVORFOR BOEDE VI DER? – Jeg boede i Saudi Arabien i 4 år, da jeg var yngre. Jeg har fortalt det et par gange før, men jeg har aldrig delt så meget om det før. I åd det råt, og derfor er jeg også ved at strikke et nyt indlæg frem til jer. Denne gang mere specifikt.


dsc_0044_fotorOUTFIT NO. 315: DEN PERFEKTE RØDE STRIK – Jeg har haft virkelig mange outfits på i 2017, men et af de mest læste outfit indlæg er den med min røde strik. Dette outfit havde jeg på dagen efter Kenneth og jeg havde været på en overnatning ved Comwell Kellers Park.


skaermbillede-2018-01-02-kl-13-40-47JEG HAR FUNDET MIN KÆRESTE PÅ TINDER – Jeg blev jo kærester med Kenneth i 2017. Nogle af jer ville gerne høre om hvordan vi fandt hinanden, og det ville jeg selvfølgelig gerne dele ud af. Jeg havde været på Tinder, og der var han så. <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 1: PROJEKT, BRUNCH & DET DEJLIGE VINTERVEJR