WOULD LOVE TO WEAR

DE BEDSTE GRATIS ONLINE REDIGERINGS PROGRAMMER

26942128_10155861352356745_2098814914_o_fotorMåske drømmer du om at opstarte en blog, måske går du og leger lidt med tanken om billedredigering eller måske har du bare ikke fundet de helt rigtige redigerings programmer endnu. Uanset hvad – om det er en af disse scenarier eller ingen af dem, så vil jeg idag dele 2 af de bedste redigering programmer der er til online brug. Det er meget sjælden jeg bruger redigerings programmer online, men hvis jeg ikke lige har fået min computer med hjem til mine forældre, og jeg har et billede jeg gerne vil have redigeret – så er disse altså geniale. Derudover fylder de ikke på computeren, og det kan for nogen være det de leder efter. Jeg har selv hentet et program ned på min computer som jeg bruger til redigering, og det kan I læse om I indlægget nedenfor.

Læs ogsåSÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER


BeFunky.comskaermbillede-2018-01-17-kl-13-04-34
Prøv dette program her.


Fotor.comskaermbillede-2018-01-17-kl-13-43-59-1
Prøv dette program her.

De 2 ovenstående redigerings programmer minder uhyggeligt meget om hinanden – så meget, at det næsten kan være svært for mig at foreklare forskellen. De er begge gratis, hvilket vil sige at programmet selvfølgelig er begrænset. Jeg har selv haft stor gavn af de 2 ovenstående, da jeg lige begyndte at blogge. Jeg har faktisk også brugt dem for mindre end et 1/2 siden da jeg lige købte ny computer, og endnu ikke havde fået købt mig et program til at redigere mine billeder med.

I begge programmer kan du beskære dit billede, redigere farven, tonerne, skygger, skarpheden og lave forskellige effekter. Faktisk kan man ufattelig meget, og hvis ens billede kun mangler en smule redigering, så er er de her dem du skal bruge. Personligt er jeg mest til redigerings programmet “BeFunky.com”, men det er nok grundet mængden af tiden jeg har kendt til det program. Jeg synes det er mere overskueligt, og derfor også mere behageligt at arbejde i. Den mørke baggrund gør for mig at billedet står mere klart, og det er for mig en fed detalje som kan gøre en ret stor forskel.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR