ÅRET DER ER GÅET: MINE 18 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

DE FORBUDTE BILLEDER

dsc_0022_fotorSåååå skal vi spille tennis. Hvem skaffer en ketsjer og en bold?

Jeg er for alvor gået i gang med min individuelle eksamen, og jeg glæder mig allerede til jeg er færdig. haha. Jeg ved egentlig godt hvad jeg nogenlundene vil ind under, men jeg møder altså lidt udfordringer, da jeg allerede har skrevet min præsentation for lang. Det er som om, at hver gang man skal begrænse sig, så kan man ikke. Jeg skal have slette omkring en 1/2 side, og selvom det ikke lyder af meget, så er det. For min præsentation/ resume af vores projekt må kun fylde omkring en 1/2 side – så det er 20 sider kortet ned til 1200 anslag.

Lige nu har jeg givet mig selv en pause på 20 min. Jeg er fantastisk til overspringhandlinger, og derfor sidder jeg i dag også på biblioteket – derudover sørger jeg for at ligge pauser ind, så man ikke taber koncentrationen. Så har man også noget at glæde sig til 😉 I denne lille pause synes jeg, at det ville være oplagt, at dele ud af mine seneste billede-fails. Det plejer at give et godt grin.

Læs også: MINE TIPS OG TRICKS TIL STUDIET


dsc_0050_fotorÅrh shhhh. Sig bare til når du er klar.

dsc_0010_fotorAd! Gider ikke gå derover. Der er mudder.

dsc_0004_fotorJeg var ikke helt klar. Men tager bare en lur mens jeg venter.

Se de tidligere indlægHERHERHERHERHERHERHERHERHER & HER.


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER ER GÅET: MINE 18 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017