10 OM MIG

EKSTREMT PÆNE OG BILLIGE NEDERDELE

collage_fotornellynederdel_fotor1. HER – 2. HER 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Jeg synes der er så mange flotte nederdele i butikkerne og online lige for tiden. Jeg har virkelig lyst til at eje dem alle. Jeg synes dog det danske vintervejr er en kæmpe ulempe, så jeg holder mig lidt igen. Derfor leder jeg i stedet efter nye jeans, men jeg har åbenbart en tendens til at falde for nederdele. Og det er lige præcis det som jeg ikke mangler. Er det ikke altid sådan? Selvom jeg godt ved, at jeg burde lade være, så har jeg virkelig lyst til, at klikke den sarte lyserøde denim nederdel hjem (nr 9).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 OM MIG