FARVEL 2017, HEJ 2018

MIN YNDIGE DANIEL SILFEN “EMMA” TASKE

dsc_0006_fotor
———————————————————————————————

dsc_0052_fotor

dsc_0050_fotorFørst vil jeg lige ønske jer alle et godt nytår! Jeg håber I er kommet godt ind i det nye, og at I ikke havde alt for mange tømmermænd igår. For mig selv var dagen igår rigtig god, og uden nogen hovedpine, mavepine eller ondt i kroppen. Jeg sov længe og tog senere hjem til Esbjerg hvor Kenneth var i min lejlighed. Kenneth og jeg blev kærester for et år siden den 1 januar 2017 mens vi spiste pizza og jeg havde voldsomme tømmermænd. Igår fejerede vi det ligesom sidste år – total lowkey, og det var helt perfekt! Jeg synes året er gået så hurtigt, og jeg er taknemlig for at han er blevet en del af mit liv.

Læs ogsåJEG HAR FUNDET MIN KÆRESTE PÅ TINDER

Vi går lidt tilbage i december måned, for jeg vil nemlig vise jer den taske jeg fik i julegave af både mine forældre og Kenneth. De havde ikke lige fået talt sammen, og jeg fik derfor den samme taske af dem begge. Jeg har dog sendt den ene tilbage, da jeg ikke lige tror behovet er der for at beholde begge. Jeg har set tasken en del på Instagram, og i min taskesamling kunne der godt være brug for en med noget farve. Jeg synes den passer så godt til det meste, og designet er tidsløst. Jeg elsker den! I kan finde tasken her, men de har også mange andre som helt sikkert også ville pynte i ens klædeskab.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL 2017, HEJ 2018