E-BAY TIP #56

MIT 2018 – HVORDAN BLIVER DET MON?

dsc_0076_fotorDet her indlæg skulle have været udgivet i går, men på grund af arbejde og manglende tid til at gennemlæse det, så er det altså lige “søndag” på en mandag i dag 😉 Hver søndag plejer jeg at fortælle jer om ugen der er gået. Jeg har forsøgt at gøre det på forskellige måder, og nu prøver jeg igen noget nyt. Håber I kan følge med! Jeg vil lave et “På det sidste har jeg…”- indlæg ca hver 2-3 uge. Det tænker jeg kunne være meget passende. Jeg vil lige forsøge at gøre dette i nogle måneder, og så kan det være at jeg går tilbage til det gamle – vi må se.
I dag vil jeg starte på det nye, og dele ud af nogle af de forventninger og planer jeg har for 2018. Jeg ville faktisk ikke lave sådan et indlæg, men jeg kom alligevel til at tænke på, at der nok er et par ting eller 3 som jeg gerne ville dele med jer. Så her er de.

Mit studie
Indtil videre har 2018 kun stået på eksamen, men når den er afleveret den 26 januar, så står det næste halve år på FAM med. i Esbjerg. Det kan I læse meget mere om her. Det er min sidste praktik i hele min uddannelse, og jeg må indrømme at det er en smule angstprovokerende, da jeg altså til sommer er det man kalder “klinisk sygeplejerske”. Det er også i 2018, at jeg skal begynde at skrive min bachelor, da jeg jo er uddannet i januar 2019. Faktisk kan jeg være uddannet sygeplejerske på dette tidspunkt næste år. crazy! Det her år bliver helt vildt skolemæssigt, og jeg tror virkelig, at jeg kommer til at rykke mig i dette år – både studiemæssigt og personligt.

Min blog
I november skrev jeg jo kontrakt med Bloggers Delight/ LOOKLAB hvilket man må sige er lidt vildt i sig selv. Siden da har min blog vokset en del, der er kommet flere læsere til og føler mig mere inspireret end nogensinde. Jeg er meget spændt på at se hvad der kommer til at ske i 2018, men jeg ved allerede nu, at der er nogle meget spændende ting i vente. Jeg vil i 2018 prøve at være endnu mere personlig i mine indlæg end jeg var i 2017. 2017 var var faktisk året hvor den form for indlæg virkelig fik en overhaling, og jeg har i den grad åbnet op for nogle emner, som jeg ikke troede, at jeg nogensinde ville. Derudover vil jeg forsøge at poste nogle flere outfits som mange af jer efterspørger, og jeg vil prøve kræfter med anbefalinger til forskellige ting. Dette kunne være caféer, produkter, film eller butikker. Det er nemlig noget jeg selv nyder at læse, og jeg vil derfor finde ud af, om jeg har læsere der også godt kan lide at følge med på den front. Den sidste ting som jeg godt gad at udfordre mig selv med, er at blive en bedre “Instagrammer”. Jeg skal bare lige knække koden 😛

Oplevelser
Årh jeg ved allerede nu at mit 2018 er fyldt med eventyr. I starten af februar tager jeg til Paris i 4 dage, hvor jeg skal nyde en storbyferie inden jeg starter i praktik. Senere på året tager jeg en tur til København hvor jeg skal til The Chainsmokers koncert med Kenneth. For 3-4 måneder siden gav jeg biletterne i gave til Kenneth og snart skal vi høre dem. Glæder mig! Til sommer skal jeg på ferie, og jeg tror bla turen går til et sted i Italien. Jeg ved også, at jeg nok skal til et asiatisk land på ferie – men det må I høre mere om senere, da jeg af personlige årsager ikke kan dele ud af dette.
Da jeg går i skole bliver mange af mine oplevelser i weekenden, men der er også rig mulighed for at skabe minder for livet på 2-3 dage. I 2018 vil jeg også forsøge at besøge mine veninder og min søster Katrine noget mere, da vi alle bor i forskellige byer. Det mener jeg også kommer ind under kategorien oplevelser.

Træning
I 2017 har min krop ændret sig en del. Jeg er blevet noget mere træningsglad, og jeg er blevet meget mere muskuløs og stram. Jeg er kommet i mit livs bedste form, og er faktisk ret godt tilfreds. I 2018 vil jeg fokusere på at blive lidt mere tonet, men ikke mindre størrelsemæssigt end det jeg er nu. Jeg er sund, glad og godt tilfreds – men jeg har lysten til at udfordre mig selv. Min træning fylder ikke meget her på bloggen, men jeg bruger meget af min tid på det i hverdagen. Derfor synes jeg ikke, at jeg kan komme udenom emnet i dette indlæg. Sig gerne til hvis I gerne vil se mere og høre mere om det.

Nytårsfortsæt?
Jeg har som sådan ikke nogen nytårsfortsæt, men jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til noget i 2018. Jeg er blandt andet vanvittig dårlig til at huske min hudplejerutine, jeg er ikke steget kilomæssigt i squats den seneste tid og jeg gad godt at kunne holde min orkide i live mere end 4 måneder. Det må kunne lykkes i 2018. Der er sikkert mange andre ting jeg godt kunne blive bedre til i 2018, men det må jeg tage i opløbet.

Hvordan ser jeres 2018 ud?

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

 • Elvira

  Det lyder som et godt 2018! Jeg glæder mig til at følge med, og tak fordi du er så ærlig på din blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak, hvor er du sød <3
   Jeg er glad for, at du vil følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, god tur – Paris er pragtfuld! Vil så gerne genopleve det snart.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja Paris er helt fantastisk. Min kæreste har aldrig været der, og den by skal han altså opleve! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP #56