MIT 2018 - HVORDAN BLIVER DET MON?

NATURLIG GLØD HELE ÅRET

outfit-3063Det er ikke mange beauty relateret indlæg jeg laver her på bloggen, men jeg vil alligevel forsøge mig på det. Som mange andre, så elsker jeg en naturlig brun glød i huden, men min holder desværre ikke året rundt. Jeg kan virkelig blive brun trods mit ret blonde hår, men hen over vinteren er jeg ualmindelig bleg. Vinteren er så trist og mørk, og derfor elsker jeg at kunne “skabe” en smule sommerstemning i hverdagen. Jeg går ikke i solaire, da jeg helst vil undgå de stråler, men jeg er ikke bleg for at bruge en fugtende creme som kan give lidt kulør, og hvis jeg har god tid – så bruger jeg gerne en selvbruner. Gennem årene har jeg prøvet en del forskellige, og det har resulteret i, at jeg har fundet 2 produkter som jeg ikke kunne finde på at bytte ud igen.

Læs ogsåOUTFIT NO. 306: GENNEMSIGTIG TOP & FARVER

Har I nogle I vil anbefale?

dsc_0132_fotorSt. Moriz self-tanning mousse:
Pris: 60-80 kr
Hvor kan den bla. købes: Matas og Normal.
Denne købte jeg første gang i Normal for omkring 1 1/2 år siden. Jeg havde hørt, at den skulle være rigtig god, og derfor ville jeg selvfølgelig gerne prøve den. Det er en mousse som skal påføres i cirkulærende bevægelser med en svamp, som kan købes i Normal for omkring 30-40 kr. Den skal derefter tørres ind i huden i omkring 4-6 timer og derefter skal resterende skylles af. Du skal derfor have god tid til at påføre denne selvbruner ordenligt, men den er så flot på huden og holder i 5-6 dage. Selvfølgelig alt efter hvor meget du går i bad.

Dove summer glow:
Pris: 50 kr
Hvor kan den bla. købes: Matas, Normal, Føtex og Bilka.
Den her creme købte jeg ret tilfældigt i Bilka for nok 5-6 år siden. Jeg var faktisk derinde for at købe en helt almindelig lotion, men jeg må have haft mine tanker et andet sted, for jeg kom ud med denne. Jeg ville alligevel bruge den, og tænkte at den nok sagtens kunne bruges en enkelt gang som fugtighedslotion. Jeg fandt hurtigt ud af, at den gav en meget pæn sommerglød og huden synes mere frisk. Jeg bruger den de dage hvor jeg føler mig en tand for bleg, og så fugter den helt vildt godt.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

  • Fie

    Jeg elsker den creme fra Dove! Jeg bruger den flere gange i ugen, og ens hud bliver så lækker. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT 2018 - HVORDAN BLIVER DET MON?