UDSALGSFUND TIL UNDER 200 KR

OUTFIT NO. 320: GÅTUR I SKOVEN

fullsizeoutput_845collage_fotoroutfit320 dsc_0050_fotorSidste weekend var jeg ude at gå en tur med Kenneth i en skov, som ligger ikke så langt fra min lejlighed. Jeg havde taget det tøj på som I kan se ovenfor om morgenen, og Kenneth udbryder lige pludselig: “Det der er total meget et outfit til billeder”. haha. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at han nok er blevet en smule miljøskadet, men jeg kunne heller ikke lade være med at smile. Jeg synes det er så dejligt, at han støtter mig så meget i det jeg elsker at lave, da han egentlig godt kunne være ligeglad – især fordi kan måske ikke helt forstår hvorfor jeg bruger så meget tid på det.

Anyway. Så har I faktisk set det her outfit på bloggen for nogle dage siden, men det var i det indlæg, hvor jeg snakkede om min nye Daniel Silfen “Emma” taske – som I også kan se ovenfor. Jeg fik den i julegave af mine forældre og min kæreste. Den skulle selvfølgelig luftes denne dag, da der var tørvejr. Jeg har nemlig ønsket mig den i ruskind, og til det passer det danske vejr ikke så godt. Dertil havde jeg min nye blå coat på, som jeg tror bliver et meget brugt item i 2018. Ingen tvivl.

dsc_0030_fotor

dsc_0006_fotorHVAD JEG HAR PÅ:

MINIMUM trøje  H&M jakke(her)  DANIEL SILFEN taske(her)
MOSS COPENHAGEN halskæde(her)  ASOS loafers(her)  DIESEL jeans(her)

Læs ogsåOUTFIT NO. 319: COLOR SPLASH

dsc_0004_fotor

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALGSFUND TIL UNDER 200 KR