NATURLIG GLØD HELE ÅRET

OUTFIT NO. 321: ET SIMPELT LOOK

dsc_0108_fotor dsc_0084_fotorcollage_fotor dsc_0112_fotor dsc_0100_fotorGod formiddag piger <3 I dag går jeg igen igang med at skrive til eksamen. Jeg har faktisk været i gang i næsten 2 uger nu, men jeg holdte en 1/2 fridag i går, da jeg om kl 8 havde sendt dele af min opgave til min vejleder, da jeg skulle have vejledning i dag. Jeg er kommet så langt nu, at jeg kun mangler at korte dele af opgaven ned, være mere præcis og måske omskrive lidt. Jeg synes det har været svært at gå igang med inden jeg havde vejledning, så derfor blev dagen igår til en fridag – hvertfald størstedel af dagen. Det var også rart nok, og føler det var det helt rigtig at gøre i denne proces. Derfor fik jeg lavet en del indlæg igår, set serie og havde en lang træning.

Læs også5 TEGN PÅ AT JEG SNART SKAL TIL EKSAMEN

I dag er en anden snak. Jeg sidder hjemme med hovedet begravet i bøgerne, men jeg er ved godt mod. Jeg kan se en ende i denne eksamen, og jeg har stadig en uge inden jeg skal aflevere. Det er en rigtig rar følelse, for den sidste del med at skulle rette til, være præcis i sine udtalelser og evt slette nogle anslag (har pt 403 anslag for mange). Og vejledningen gik godt. Juhu!
Men det var faktisk ikke min eksamen jeg ville berette om i dette indlæg, men mit outfit fra forrige weekend. Kenneth og jeg besluttede os for at tage ud til “De Hvide Mænd” her i Esbjerg for at gå en tur, og det var i sandheden i ubeskrivelig kold fornøjelse. Vejret var dog alt for fint til ikke at benytte os af, og derfor fik jeg taget et par billeder af et vaskeægte søndagslook (når det skal være lidt pænere). De hurtige kan nok se at min jakke fra Projekt Unknown er ny. Den er købt i Message mellem jul og nytår, og den er så fed! Glæder mig lidt til at bruge den med en nederdel når vejret bliver lidt varmere.

PROJECT UNKNOWN jakke (her)  SECOND FEMALE t-shirt  DIESEL jeans(her)
DANIEL SILFEN taske(her)  SECOND FEMALE sneakers  MOSS COPENHAGEN øreringe(her)

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Anne

  Sikke et fint look! Jeg er helt vild med jakken. Måske jeg lige skulle tage at kigge på den. Er din købt i Message? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse J. K.

  Det er jo det helt perfekte søndagslook. Men er dog med løse bukser og en hættetrøje 😛

  Jeg håber det går godt med eksamen, og tak for inspirerende outfitpost.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NATURLIG GLØD HELE ÅRET