OM ET ÅR ER JEG SYGEPLEJERKE

OUTFIT NO. 322: WIDE CULOTTES & BIG HAIR

dsc_0199_fotor27393372_10155889697371745_1991753406_odsc_0257_fotor collage_fotordsc_0198_fotorDa jeg afleverede min eksamen i går havde Kenneth og jeg aftalt, at vi ville bruge eftermiddagen med hinanden. Kenneth var i går aftes ude at dømme en kamp i Svendborg, og jeg skulle have arbejdet hele dagen i dag. Da jeg så mødte ind her i morgen, fandt jeg så ud af, at jeg for længe siden havde meldt ferie i denne weekend. Så det er jo flot. Jeg kunne så vende snuden hjemad igen, og har derfor taget en lur på nogle timer. Jeg har også sovet ualmindelig dårligt i nat, da min overbo har holdt fest – så det er var faktisk rart nok. Nu ser min weekend så lidt anderledes ud end jeg havde regnet med, da jeg også troede jeg havde en vagt imorgen.

Igår havde jeg mine nye culottes på, som jeg købte på samme tidspunkt som denne fine jakke/ blazer. Jeg var faktisk ufattelig tæt på at gå tilbage med bukserne, men jeg valgte alligevel at beholde dem. Det er jeg nu meget glad for <3 Vejret var helt perfekt til dem – bare ikke når det blæste, og til sommer bliver de helt sikkert også brugt en hel del. Faktisk er jeg helt vild med dette look, og det ville også være ret perfekt til en “night out”.

Læs også: DE BEDSTE GRATIS ONLINE REDIGERINGS PROGRAMMER

Jeg håber I nyder jeres lørdag <3

MOVES BY MINIMUM top (her)  MBYM culottes(her)  VAGABOND støvler(her)
MARC JACOBS taske(her)  MOSS COPENHAGEN halskæde(her)  ZARA jakke

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Sanne

  Den taske der! Har ønsket mig den så længe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Den er også bare så pæn. Jeg havde også selv kigget efter den længe <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hold nu op hvor er det et pænt outfit. Jeg er helt vild med bukserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM ET ÅR ER JEG SYGEPLEJERKE