VORES 4 DAGE I PARIS

SAVED ITEMS

collage_fotorsavediteamsna-kd_fotor1. Dotted Mesh Long Sleeve Top til 249 kr – HER  2. Embroidery Bomber Jacket til 294,5 kr – HER  3. Kirmizi Shirt Dress til 209,5 kr – HER  4. Chiffon Flounce Skirt til 169,5 kr – HER  5. Gaia Top 169,5 kr – HER  6. Raw Panel Jeans til 249,5 kr – HER  7. Ruffle Dress til 209,5 kr – HER  8. Side Panel Jeans til 419 kr – HER  9. Side Zippers Long Bomber Jacket til 294,5 kr – HER

Selvom jeg snart skulle til mode-hovedstaden, så kunne jeg alligevel ikke dy mig. Na-kd er jeg blevet ret vild med, og derfor havde jeg også fyldt en kurve med nogle drømme items inden jeg tog til Paris. Jeg har ikke klikket noget af det hjem – da jeg selvfølgelig skal shoppe hernede i Paris. Det ændre dog ikke på, at jeg er lidt småforelsket i nogle af tingene, og hvis jeg ikke finder noget i Paris (ville undre mig), så har jeg dette som back-up 😛 Og meget af det er på udslag. What’s not to like.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES 4 DAGE I PARIS